Αποτελέσματα ΝΔ: Γύρω στις 11 το βράδυ η ασφαλής εκτίμηση για τον νέο πρόεδρο

Αποτελέσματα ΝΔ: Γύρω στις 11 το βράδυ η ασφαλής εκτίμηση για τον νέο πρόεδρο Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά τμήματα της ΝΔ. Στις 19:00 τα στοιχεία έδειχναν ότι έχουν ψηφίσει τουλάχιστον 370.000 πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα αναμένεται μετά τις 10 το βράδυ και πριν τις 11.

Σε περίπου 35.000 υπολογίζονται οι ψηφοφόροι που πήραν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της Ν.Δ. στο νομό Θεσσαλονίκης. Στην πόλη της Θεσσαλονίκης οι κάλπες έκλεισαν με τελευταίες αυτές στην οδό Προξένου Κορομηλά, όπου υπήρχε προσέλευση μετά και τη λήξη της παράτασης που είχε δοθεί ως τις 8μ.μ.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ κ. Τραγάκης ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, που ήρθαν μαζικά και συγκινητικά σήμερα να τιμήσουν τη Δημοκρατία και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να εκλέξουν Πρόεδρο και Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM