Αποχώρησε ο Παπαγγελόπουλος από την Προανακριτική Επιτροπή - Τι κατήγγειλε

Αποχώρησε ο Παπαγγελόπουλος από την Προανακριτική Επιτροπή - Τι κατήγγειλε Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αποχώρησε πριν από λίγο από την επιτροπή προανακριτικής εξέτασης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με τους συνηγόρους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και οι συνήγοροί του κατήγγειλαν ότι παραβιάστηκαν βασικά δικαιώματα του κ. Παπαγγελόπουλου, δεδομένου ότι η επιτροπή δεν αποδέχθηκε μια σειρά από αιτήματα που είχε υποβάλλει το προηγούμενο διάστημα, ανάμεσα στα οποία και η κατ' αντιπαράθεση εξέταση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαγγελόπουλος ολοκληρώνει εδώ την εξέτασή του και το πιθανότερο είναι η προανακριτική επιτροπή να μην προχωρήσει στην εξέταση άλλων μαρτύρων, αλλά να ζητήσει προθεσμία για τη σύναξη του πορίσματος που θα υποβληθεί στην Ολομέλεια.


Τίτλοι τέλους για την προανακριτική


Μετά από αυτήν την εξέλιξη και καθώς δεν υπάρχει άλλος μάρτυρας, οι εργασίες της προανακριτικής ολοκληρώνονται. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να έχει συνταχθεί το πόρισμα της επιτροπής, το οποίο θα κατατεθεί στην ολομέλεια του κοινοβουλίου. Σε ειδική συνεδρίαση θα αποφασιστεί η παραπομπή ή μη του κ. Παπαγγελόπουλου σε ειδικό δικαστήριο. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Email Ασημακοπούλου σε αποδήμους: Τι απαντά η ευρωβουλευτής στις κατηγορίες για τα προσωπικά δεδομένα

Πολιτική / Email Ασημακοπούλου σε αποδήμους: Τι απαντά η ευρωβουλευτής στις κατηγορίες για τα προσωπικά δεδομένα

«Ουδέποτε έλαβα προσωπικά δεδομένα από το Υπουργείο Εσωτερικών ή άλλο φορέα της κυβέρνησης που να αφορούν στους Έλληνες του εξωτερικού» υποστηρίζει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
NEWSROOM