Αντωνοπούλου - Παπαδημητρίου: Το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης

Αντωνοπούλου - Παπαδημητρίου: Το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης Facebook Twitter
4

Το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης φαίνεται να είναι ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, σύμφωνα με το πόθεν έσχες της αναπληρώτριας υπουργού που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και στο οποίο περιλαμβάνονται και τα περιουσιακά στοιχεία του συζύγου της. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Βήμα, η Ρ. Αντωνοπούλου δηλώνει για το 2014εισοδήματα 166.326 δολαρίων ΗΠΑ και ο σύζυγός της για το ίδιο έτος (χρήση 2014) 337.104 δολάρια, ενώ από κοινού δηλώνουν εισόδημα 1.800.000 δολάρια από πώληση ακινήτου.

Επίσης, δηλώνουν, μεταξύ άλλων, ακίνητο 480 τ.μ. σε έκταση 4.950 τ.μ., ενώ το χαρτοφυλάκιο μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων που διαθέτουν ανέρχεται σε 241.051 δολάρια ΗΠΑ και 103.711 ευρώ.

Ο Δ. Παπαδημητρίου έχει επενδύσει σε ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στην Αμερική -όπου ζούσε και εργαζόταν για πολλά χρόνια- καταθέσεις ύψους 2.450.000 δολαρίων, ενώ η Ρ. Αντωνοπούλου 250.000 δολάρια. Μαζί με αυτά τα ποσά, οι συνολικές καταθέσεις τους εξωτερικού και εσωτερικού ανέρχονται σε 3.148.801 δολάρια και σε 22.575 ευρώ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM
Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Πολιτική / Φλωρίδης για Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: «Αν δεν κόψεις τα σάπια, θα μολυνθούν και τα υπόλοιπα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τεθεί σε αναστολή και ο ιατροδικαστής που υπέγραψε τις τρεις εκθέσεις για τα βρέφη που δολοφόνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
LIFO NEWSROOM
Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Πολιτική / Ακροδεξιό παραλήρημα Πλεύρη: Αντικίνητρα για «λαθρομετανάστες, που έρχονται και τρώνε-πίνουν με τα χρήματα των φορολογούμενων»

Ο νέος υπουργός επιτίθεται στους μετανάστες με χυδαία ρητορική λέγοντας πως στις δομές «τρώνε 3 φορές κρέας και μία ψάρι» και πως «δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αν και δεν υπαρχουν πολλα πραγματα που να σιχαινομαι περισσοτερο απο το να φαινεται οτι"υπερασπιζομαι"πολιτικα προσωπα,οφειλω να πω οτι "εντυπωσιασθηκα"(!) απο τα καυστικα σχολια για το ζευγος. Για δυο ατομα,δηλαδη, τα οποια εργαζομενα σε καλες θεσεις στις ΗΠΑ εκαναν κατι το οποιο κανουν σχεδον ολοι οι επαγγελματιες "αναλογων εισοδηματων"στην χωρα αυτη.Επενδυσαν τα εσοδα τους σε επενδυτικα προγραμματα η προιοντα.Και τα εδηλωσαν αυτα κανονικοτατα.Δεν ειδα,ομως,καποια αναλογως "καυστικα"σχολια για αρκετους απο τους υπολοιπους πολιτικους μας "ταγους",πολυ γνωστοτερους απο το παραπανω ζευγος,οι οποιοι εδηλωσαν ασημαντα περιουσιακα στοιχεια και ελαχιστες τραπεζικες καταθεσεις.Ειδικα για καποιους οι οποιοι ειναι γνωστοτατο ,εδω και πολλα χρονια,οτι διαγουν βιους πολυτελεστατους.Εαν αυτο δεν ειναι υποκρισια ,ω εναρετοι επικριτες Γραμματεις και Φαρισαιοι,τοτε ειλικρινα δεν γνωριζω τι αλλο μπορει να ειναι.
Υποκρισία είναι κ Λάμπρο να είσαι υπουργός οικονομίας και να πουλάς αξιοπιστία με τα λεφτά σου έξω.Υποκρισία είναι να δηλώνεις αριστερός και να ζητάς χρεωκοπία και δραχμή πουλώντας "αξιοπρέπεια" με το κιλό εκ του ασφαλούς.Υποκρισία είναι να επενδύεις έξω και να φέρνεις capital controls μέσα.Υποκρισία ΔΕΝ είναι να πουλάς σοσιαλισμό στην πλέμπα κανοντας ζωάρα, είναι ΚΑΝΟΝΑΣ χωρίς εξαίρεση.