Αντιδράσεις για το εξώφυλλο των ΝΕΩΝ - «Πουλι-τζερ» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδράσεις για το εξώφυλλο των ΝΕΩΝ - «Πουλι-τζερ» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

«Τα Νέα του κ. Μαρινάκη δημοσιεύουν σήμερα άλλη μια δημοσκόπηση, που δίνει άλλη μία... διαστημική διαφορά υπέρ της ΝΔ» σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιο γίνεται για τη δημοσκόπηση που δημοσιεύουν τα Νέα σήμερα και δίνει στην Νέα Δημοκρατία διψήφια διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο η αντίδραση δεν έρχεται για τη διαφορά, αλλά για το λόγο πως η εφημερίδα υποστηρίζει πως η διαφορά αυτή είναι «στο ψηλότερο σημείο της τριετίας».

«Δεν έφτανε, όμως, αυτό στην εφημερίδα της τοξικής προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ» και προσθέτει «στον τίτλο της πανηγυρίζει την... οριστική ανατροπή, που ο ιδιοκτήτης της ονειρεύεται, αναφέροντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ. βρίσκεται "στο ψηλότερο σημείο της τριετίας". Με αποτέλεσμα να τους διαψεύσει και να τους επικρίνει δημόσια ακόμα και ο αυτουργός της δημοσκόπησης, Στράτος Φαναράς», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΔΟΜ, που με τις εφημερίδες του, τρεις μέρες πριν σωθούν οριστικά οι συντάξεις, ανήγγειλε το κόψιμό τους, δικαιούται πλέον, ως Διαστροφικός Όμιλος Μαρινάκη, βραβείο Πουλι-τζερ. Με μια λεπτομέρεια: Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του» καταλήγει το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

Η ανάρτηση του Στράτου Φαναρά:

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ