Αναβάλλεται λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά η ενημέρωση για την εμβολιαστική κάλυψη

Αναβάλλεται λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά η ενημέρωση για την εμβολιαστική κάλυψη Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Στην αναβολή της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα και την εμβολιαστική κάλυψη προχώρησε το υπουργείο Υγείας, λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

«H ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, αναβάλλεται, λόγω της απώλειας της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφης Γεννηματά», αναφέρει συγκεκριμένα το υπουργείο Υγείας.

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σήμερα λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η τραγική είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος τον πολιτικό κόσμο.

Η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης και στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία. Η ταφή της θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM