Ακόμη τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται να εισέπραξαν τη «13η σύνταξη»

Ακόμη τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται να εισέπραξαν τη «13η σύνταξη» Facebook Twitter
SOOC
2

Τρεις ακόμη βουλευτές, εκτός του Μάκη Μπαλαούρα, φέρονται να έλαβαν τη επονομαζόμενη από την κυβέρνηση «13η σύνταξη».

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου» πρόκειται και πάλι για βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, εκ των οποίων μια γυναίκα, που είναι πιο προβεβλημένη σε σχέση με τους άλλους δυο και εκλέγεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι άλλοι δύο εκλέχθηκαν στη Μακεδονία, ο ένας στην Κεντρική και ο άλλος στη Δυτική.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Μπαλαούρας έλαβε το επίδομα, ως συνταξιούχος αλλά ο ίδιος τόνισε μετά την αποκάλυψη ότι επέστρεψε τα χρήματα στον φορέα από τον οποία παίρνει την σύνταξή του, ως πρώην υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδος.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM