Άδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα οι δύο πρώτες ΚΥΑ για την επένδυση στο Ελληνικό

Άδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα οι δύο πρώτες ΚΥΑ για την επένδυση στο Ελληνικό Facebook Twitter
0

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως σήμερα θα εκδοθούν οι δύο πρώτες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για την επένδυση στο Ελληνικό.  

«Με την έκδοση των σημερινών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων καθιστούμε εφικτή τη διενέργεια του διαγωνισμού του καζίνο και άρα είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος σε έναν διαγωνισμό που είχε αναβληθεί ήδη κατά το παρελθόν αρκετές φορές απ' την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Εφόσον όλα πάνε καλά στον διαγωνισμό, μέχρι τότε θα έχουν κλείσει και όλες οι υπόλοιπες εκκρεμότητες για να προχωρήσουν με τις μπουλντόζες», είπε ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ Radio 104.6. 

Ο υπουργός πρόσθεσε πως «την Παρασκευή θα συνεδριάσει εκ νέου το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για να εκδοθεί άλλη μία ΚΥΑ και μετά μένει άλλη μία για την επόμενη εβδομάδα».

Για την άρση των capital controls ανέφερε: «Δεν έχει υπάρξει κανένα άλλο κράτος που να έχει κρατήσει capital controls τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές σε αυτό. Ήταν μια πάρα πολύ ευτυχής ημέρα η χθεσινή με την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ