Courier: Ο Τσίπρας είναι απογοητευμένος από τον Αυστριακό φίλο του

Courier: Ο Τσίπρας είναι απογοητευμένος από τον Αυστριακό φίλο του Facebook Twitter
2

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι απογοητευμένος από τον φίλο του αυστριακό  καγκελάριο Werner Faymann, γράφει η αυστριακή COURIER, επικαλούμενη Έλληνα αξιωματούχο. Ο καγκελάριος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα αυτή επικρίνοντας τον Έλληνα Πρωθυπουργό «για τα κύματα προσφύγων που στέλνει προς την Ευρώπη».  «Κατανοούμε ότι η Αυστρία, η Γερμανία και η Ελλάδα πλήττονται πολύ από την κρίση των προσφύγων, αλλά αναρωτιέμαι γιατί ο καγκελάριος δεν έθεσε αυτή την ερώτηση, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου", δήλωσε ο Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος, στο KURIER ζητώντας ανωνυμία, .

Σημείωσε επίσης ότι «η Αυστρία είναι για την Ελλάδα ούτως ή άλλως μια φιλικά σκεπτόμενη χώρα  και για περισσότερο από ένα χρόνο έχουμε μια στενή συνεργασία με τον καγκελάριο Faymann για το θέμα της τυφλής λιτότητας στην Ελλάδα .."

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «η Αθήνα αντιλαμβάνεται πως ότι η κοινή πολιτική των δύο συγκυβερνώντων του SPO και του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος είχε περιπλέξει το θέμα των προσφύγων, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Πώς να μην είναι απογοητευμένος ο άνθρωπος; γιατί δεν εφαρμόζει και η Αυστρία την πολιτική του ''ανοίξαμε και σας περιμένουμε'' την οποία εγκαινιάσαμε και εμείς με τυμπανοκρουσίες εμείς πέρυσι;;;
Ελα.. Αλέκο. ..?Και συ το ίδιο δε κάνεις για εσωτερική κατανάλωση στο Ellada κατήγορωντας την Αναλγητη Αυστρία? Δεν μας λες όμως ότι έχει ήδη δεχτεί 90.000 πρόσφυγες κ μεταναστες?