Παραιτήθηκε και ο Χουλιαράκης

Παραιτήθηκε και ο Χουλιαράκης Facebook Twitter
Ο Γιώργος Χουλιαράκης στη φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα και την Ανγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Βερολίνο.
1

Δεκάδες δημοσιογράφοι πολιορκούν την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών περιμένοντας την ανακοίνωση του νέου υπουργού Οικονομικών.

Νωρίτερα υπήρχαν φήμες ότι θα ακολουθήσει ακόμα μία παραίτηση αυτή του επικεφαλής μέχρι στιγμής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας στις Βρυξέλλες Γιώργου Χουλιαράκη.

«Η μοναδική είδηση που μετράει σήμερα είναι το μεγαλειώδες "όχι" του ελληνικού λαού και ο τρόπος που θα βοηθήσει τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσερχόμενος πριν από λίγο στο υπουργείο Οικονομικών.


Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών, ο κ. Βαρουφάκης είπε «θα είναι γνωστός σας», ενώ στην ερώτηση εάν έχει παραιτηθεί ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), Γιώργος Χουλιαράκης, απάντησε «νομίζω ναι».

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια