Ξαφνική συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ σε λίγο

Ξαφνική συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ σε λίγο Facebook Twitter
Andrea Bonetti / PM Handout / SOOC
0

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι έχει ήδη καθοριστεί νέο ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα, της Άνκελα Μέρκελ και του Φρανσουά Ολάντ  σε λίγο στις Βρυξέλλες, ενώ ως τώρα η επίσημη ενημέρωση ήταν ότι όλα θα αποφασιστούν στο αυριανό Γιούρογκρουπ. Η συνάντηση γίνεται λίγο πριν τη συνέχεια της Συνόδου Κορυφής.

Μετά τη χθεσινή άκαρπη Σύνοδο, όπως και το χωρίς αποτέλεσμα Γιούρογκρουπ που είχε προηγηθεί καθορίστηκε η αυριανή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, η οποία θεωρείται ως η τελευταία ευκαιρία προκειμένου να υπάρξει συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή Σύνοδο η Άνκελα Μέρκελ χαρακτήρισε αποφασιστικής σημασίας  για την Ελλάδα  το Eurogroup του Σαββάτου.

«Ο χρόνος πιέζει και το Σάββατο η συνεδρίαση του Eurogroup θα πρέπει να είναι αποφασιστική και να βρεθεί μια τελική λύση», ανέφερε η καγκελάριος της Γερμανίας, τονίζοντας ότι υπάρχει πολιτική βούληση από παντού για την επίτευξη συμφωνίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM