Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι 4 Χρυσαυγίτες

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι 4 Χρυσαυγίτες Facebook Twitter
0

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που παρουσιάστηκαν σήμερα στους ανακριτές έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν μετά τις ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα οι βουλευτές Δημήτρης Κουκουτση,  Νίκος Κούζηλος, Ελένη Ζαρούλια και Μιχάλης Αρβανίτης θα απολογηθούν αντιστοίχως στις 6,10,12,13 Ιουνίου. 

Οι δηλώσεις τους κατά την έξοδό τους από το Εφετείο:

Ζαρούλια: Η πολιτική σκευωρία έχει καταρρεύσει. Το καθεστώς είναι σε σύγχυση. Μένει ο ελληνικός λαός να δώσει το δικό του μήνυμα στις 18 & 25 Μαΐου.

Κουκούτσης: Το καθεστώς είναι σε πλήρη σύγχυση. Ο ελληνικός λαός έχει πάρει το μήνυμα και η νίκη θα είναι δική μας.

Κούζηλος: Το καθεστώς Σαμαρά στις εκλογές θα καταρρεύσει. Ο ελληνικός λαός θα καταλάβει την πολιτική σκευωρία.

Αρβανίτης: Πήρα προθεσμία για αυτή την αστεία και εξωφρενικής ιστορία για τις 13 Ιουνίου. Δεν εχω να κάνω άλλη δήλωση. Δηλώσεις θα κάνει ο ελληνικός λαός.

Ο ήδη προφυλακισμένος βουλευτής Γιάννης Λαγός κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου λόγω "μεροληπτικής διάθεσης" σε βάρους του και σε βάρος της ΧΑ. Θα συζητηθεί από το συμβούλιο εφετών τις επόμενες ημέρες.



 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM