Το απόγευμα στο Ακροπόλ η κεντρική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των "58"

Το απόγευμα στο Ακροπόλ η κεντρική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των "58" Facebook Twitter
Φωτογραφία από εκδήλωση της κίνησης στη Θεσσαλονίκη
3

Σήμερα το απόγευμα στις 7 στο Ακροπόλ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των "58" στην Αθήνα. Παρών αναμένεται να είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όμως όχι και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Προσωπικότητες από την ΔΗΜΑΡ πάντως αναμένονται να βρίσκονται στο χώρο, όπως ο  ο εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.


Κεντρικός ομιλητής είναι ο καθηγητής Γιάννης Βούλγαρης. Θα μιλήσουν επίσης οι Παρασκευάς Αυγερινός, Γιάννης Μπέζος, Πασχάλης Αγανίδης, Χαριτίνη Καρακωστάκη και ο Γιάννης Τούντας, εκπροσωπώντας τις συνεργαζόμενες με τους 58 πολιτικές κινήσεις του χώρου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστούν ηχογραφημένα μηνύματα του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιου για την προεδρία της Κομισιόν Μάρτιν Σουλτς, όπως και του επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών Χάνες Σβόμποντα. 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM