Σε καθιστική διαμαρτυρία προχώρησαν ο Γιάνης Βαρουφάκης με βουλευτές του ΜέΡΑ25, οι οποίοι νωρίτερα σήμερα έκαναν συγκέντρωση έξω από το Πολυτεχνείο.

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έφτασε στο Πολυτεχνείο συνοδευόμενος από βουλευτές του ΜέΡΑ25 και όλοι τους κρατούσαν πλακάτ με φράσεις όπως «Η δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα» και «Αγώνας διαρκής για τη δημοκρατία».

 

«Είμαστε εδώ για τη νεολαία μας, τη νεολαία του ΜέΡα25, τα μέλη μας, και τους ευχαριστούμε που δέχτηκαν την πρότρυνση της Πολιτικής μας Γραμματείας να μην έρθουν σήμερα στην πορεία για να τηρήσουμε τα υγειονομικά μέτρα. Είμαστε επτά βουλευτές με αποστάσεις, που συμβολίζουν ότι η πορεία του Πολυτεχνείου έχει καταξιωθεί, πλέον, μέσα από την ιστορία ως μία κορυφαία στιγμή που οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν τη δυνατότητα να διαμαρτυρηθούν εναντίον ενός κατεστημένου που υπονομεύει την υγεία, την παιδεία, τη δημοκρατία, την ελευθερία και εντέλει την αξιοπρέπεια», σημείωσε ο Γ. Βαρουφάκης.

 

Στη συνέχεια, τηρώντας μέτρα και αποστάσεις, έκαναν πορεία με κατεύθυνση προς την αμερικανική πρεσβεία ενώ πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά από τη νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων, που είχε κλείσει το δρόμο. 

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

«Εκεί που αρχίζει η Πρεσβεία (των ΗΠΑ), τελειώνει η Δημοκρατία», ανέφερε το ΜέΡΑ25.

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr