Τσακαλώτος: Η ΝΔ δεν νιώθει άνετα με όσους βλέπουν Netflix, διαμαρτύρονται και έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες

Τσακαλώτος: Η ΝΔ δεν νιώθει άνετα με όσους βλέπουν Netflix, διαμαρτύρονται και έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μία φωτογραφία του Καρλ Μαρξ, που κρατά το σήμα του Netflix, δημοσίευσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Facebook, χαρακτηρίζοντας «παραλήρημα» το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την πλατφόρμα.

Αφορμή αποτέλεσε η πρόσφατη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ ότι το Netflix είναι «το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο». «Η ΝΔ δεν νιώθει άνετα με όσους και όσες βλέπουν Netflix, με όσους και όσες διεκδικούν και διαμαρτύρονται, με όσους και όσες έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες», έγραψε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Οικονομικών στην ανάρτησή του, σχολιάζοντας τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, αλλά και τις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις και για τα καλλιτεχνικά στα σχολεία.

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

«Παρατηρώντας τα παραληρήματα του κ. Μπογδάνου, και τις νομοθετικές παρεμβάσεις του κ. Χρυσοχοΐδη και της κ. Κεραμέως καταλαβαίνω ότι η ΝΔ δεν νιώθει άνετα με όσους και όσες βλέπουν Netflix, με όσους και όσες διεκδικούν και διαμαρτύρονται, με όσους και όσες έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες», έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ανάρτησή του.

«Έτσι είναι όταν υιοθετείς το Θατσερικό "Δεν υπάρχει κοινωνία" έτσι είναι όταν οικοδομείς ένα επιτελικό κράτος αποστειρωμένο από την κοινωνία, έτσι είναι όταν νιώθεις στο απυρόβλητο χάριν της προστασίας που απολαμβάνεις στην τηλεόραση. Για να θυμηθούμε και τον Hegel "Η κουκουβάγια της Αθηνάς ανοίγει τα φτερά της μόνο όταν έρχεται το λυκόφως". Με λίγα λόγια δεν θα αργήσει η κοινωνική κατανόηση αυτών των πραγμάτων», ανέφερε ακόμη ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Ο Μπογδάνος για το Netflix

Αφορμή για την ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου αποτέλεσε το σχόλιο που έκανε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για το Netflix, σε τηλεοπτική εκπομπή, κάτι που επανέλαβε και σε ανάρτησή του στο Τwitter.

«Την πρόταση να πάρει κάθε χωριό 5-10 οικογένειες μεταναστών την έχω δει ως ταινία στο Νetflix (a remarkable tale), το μεγαλύτερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον κόσμο. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη εποικισμό. Πρέπει να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια», ανέφερε συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM