Απεργία της ΓΣΕΕ

Στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ο Νάσος Ηλιόπουλος- Παραποίησαν φωτογραφία του

Στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ο Νάσος Ηλιόπουλος- Παραποίησαν φωτογραφία του Facebook Twitter
0

Στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας βρέθηκε σήμερα ο Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όταν άγνωστοι παραποίησαν παλαιότερη φωτογραφία του.

Στην φωτογραφία, ο Νάσος Ηλιόπουλος κρατούσε τη σημαία του ουράνιου τόξου τιμώντας τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Στην παραποιημένη εκδοχή της, η σημαία είχε γραμμένη πάνω της τη φράση «της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα παρδαλό».

Σύμφωνα με ανάρτησή του θα ακολουθήσει τη νομική οδό και προειδοποιεί μάλιστα τους υπεύθυνους ότι θα χρειαστούν «καλό δικηγόρο», υπογραμμίζοντας ότι η πατρίδα που θα χτίσουμε θα είναι μια πατρίδα που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη. 

Στην ανάρτηση ξεκαθαρίζεται ότι τα χρήματα που θα λάβει ως αποζημίωση θα δοθούν στην διοργάνωση του Athens Pride ενώ στρέφεται και κατά της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ η οποία αναπαρήγαγε την παραποιημένη φωτογραφία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου 

Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και τον φόβο


Τις τελευταίες μέρες διακινείται μια παραποιημένη φωτογραφία μου από διάφορους ακροδεξιούς και φασιστικές σελίδες.


Χρησιμοποιούν μια παλαιότερη φωτογραφία -που είχα αναρτήσει ως δήλωση υποστήριξης του Check Point της Αθήνας το οποίο είχε δεχτεί εμπρηστική επίθεση- και έχουν προσθέσει ένα μήνυμα που ψευδώς εμφανίζεται ως δική μου τοποθέτηση.


Για αυτό τον λόγο βρέθηκα σήμερα στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για να προχωρήσω όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.


Σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν το δηλητήριο του ρατσισμού, συκοφαντούν και εκτοξεύουν κατάρες έχω να πω τα εξής:


1. Θα χρειαστείτε καλό δικηγόρο.


2. Τα χρήματα που θα σας στοιχίσει αυτή η ιστορία να γνωρίζετε ότι θα πάνε σε καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, θα έχετε την τιμή να ενισχύσετε οικονομικά τη διοργάνωση του Athens Pride.


3. Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και το σκοτάδι. Η πατρίδα που θα χτίσουμε θα είναι μια πατρίδα που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και δεν θα χωρίζει τους ανθρώπους με βάση τα δικά σας αρρωστημένα κριτήρια. Αυτή είναι η δική μας Ελλάδα και την χωρίζει άβυσσος από τον δικό σας βούρκο.


Τέλος, δημοσιεύω ξανά την φωτογραφία που τόσο σας ενόχλησε, απλά και μόνο, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταφέρετε να μας τρομάξετε.


ΥΓ. Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι η συγκεκριμένη ψεύτικη φωτογραφία έφτασε να αναπαραχθεί και από την επίσημη σελίδα της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ. Άλλη μία υπενθύμιση του βούρκου και των λούμπεν ακροδεξιών που συνυπάρχουν στην μεγάλη φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός ότι η ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ μόλις κατάλαβε τι έκανε έτρεξε να κατεβάσει την ανάρτηση, δεν αλλάζει σε τίποτα την ουσία της υπόθεσης. Αναμένω την δημόσια συγγνώμη.

Πολιτική
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM