Μητσοτάκης προς επιχειρηματίες: Η πολιτεία έκανε το καθήκον της, σειρά να κάνετε το δικό σας

Μητσοτάκης προς επιχειρηματίες: Η πολιτεία έκανε το καθήκον της, σειρά να κάνετε το δικό σας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μήνυμα προς τους επιχειρηματίες, τους οποίους καλεί να κάνουν το καθήκον τους, έστειλε με δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«H πολιτεία έκανε το καθήκον της, σειρά σας να κάνετε το δικό σας», αναφέρει ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες, σε δήλωσή του στην εφημερίδα RealNews.

«Η κυβέρνηση, αντί να μοιράζει επιδόματα ανεργίας, ενισχύει την εργασία. Εμείς επιλέγουμε δουλειές, όχι "λουκέτα"», δήλωσε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα.

«Προσωπικά περιμένω, τώρα, και από τους επιχειρηματίες -ιδίως του τουρισμού- να ανταποκριθούν και να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους. Τους ενθαρρύνω να δράσουν. Γιατί έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο κοινωνικής ευθύνης», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση ανακοίνωσε 15 νέες παρεμβάσεις για την τόνωση της οικονομίας, οι οποίες αφορούν τη στήριξη της απασχόλησης και την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων. Το σχέδιο των 24 δισεκατομμυρίων ευρώ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μείωση φόρων, εκπτώσεις ενοικίου και voucher διακοπών.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM