Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας έπρεπε να μπει φυλακή για τα γκουλάγκ»

Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας έπρεπε να μπει φυλακή για τα γκουλάγκ» Facebook Twitter
4

Με αφορμή τη φράση του Σλαβόι Ζίζεκ περί γκούλαγκ στα οποία πρέπει να σταλούν όσοι δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε σήμερα από τον Βήμα Fm επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας μάλιστα ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος που να κλείσει στη φυλακή τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

"Το γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο", είπε ο κ. Πάγκαλος συμπληρώνοντας ότι «Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα. Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ».

«Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει "τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους" ή ο χρυσαυγίτης που λέει "το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι", τι είναι;», διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

«Πρέπει να του κάνουμε ψυχανάλυση; Πού θα ξέρω εγώ αν το λέει ως αστείο; Όποιος επιβραβεύει και αποθεώνει φασισμούς -είτε είναι κόκκινοι είτε μαύροι- δολοφονίες ή γενοκτονίες, θα πρέπει να τιμωρείται», κατέληξε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Όσο κι αν πειράζει τους αριστερούς "δημοκράτες", ο Πάγκαλος έχει απόλυτο δίκιο. Απλά φανταστείτε το ίδιο "αστειάκι", από την άλλη πλερά να το χειροκροτάει κανένας Παππάς...δε νομίζω ότι θα γελούσε κανείς, ούτε η Χ.Α. θα την έβγαζε καθαρή με μια ανακοίνωση για το "πόσο βλάκας και γελοίος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ", χωρίς ουσιαστικά να απαντήσει. Απλά ΝΤΡΟΠΗ.
Προσωπικά με τρομάζει η "ευκολία" με την οποία ξεστομίζονται δημόσια ανοησίες για τόσο περίπλοκα ζητήματα. Δεν καταλαβαίνουν ότι ανοίγουν τους ασκούς του αιόλου? (βλέπε την εξέλιξη του "δεν πληρώνω")