Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα πραγματοποίησε ο Γιώργος Πατούλης για αφίσες που διαφημίζουν επικείμενη ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει ότι είναι ντροπή πρώην πρωθυπουργός να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών» ενώ υπογραμμίζει ότι κανένας δεν είναι υπεράνω των νόμων. 

«Πάνω απ' όλα είναι ζήτημα ζωής των συνανθρώπων μας», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης. «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έχει γεμίσει το λεκανοπέδιο με παράνομη αφισοκόλληση για να διαφημίσει την ομιλία του. Τον καλούμε να συμμορφωθεί με τους νόμους, να αφαιρέσει άμεσα τις αφίσες του. Είναι ντροπή η νομοθετική εξουσία να παρανομεί. Είναι ντροπή πρώην πρωθυπουργός να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών», συνέχισε ο περιφερειάρχης Αττικής. 

 

 

«Υπάρχουν αφίσες στην Ιερά οδό, στην Πέτρου Ράλλη, στον Κηφισό, στην Αμφιθέας, στην Καλλιθέα(Θησέως), στην παλιά παραλιακή, στην Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, στη Μεσογείων, στη Λένορμαν, στη Λεωφόρο Αθηνών», συνέχισε ο Γιώργος Πατούλης και κατέληξε αναφέροντας ότι «κανένας δεν πρέπει να είναι υπεράνω των νόμων».

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr