Πατούλης εναντίον Τσίπρα για αφίσες: Ντροπή, κουρελιάζει τους νόμους και ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών

Πατούλης εναντίον Τσίπρα για αφίσες: Ντροπή, κουρελιάζει τους νόμους και ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
3

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα πραγματοποίησε ο Γιώργος Πατούλης για αφίσες που διαφημίζουν επικείμενη ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει ότι είναι ντροπή πρώην πρωθυπουργός να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών» ενώ υπογραμμίζει ότι κανένας δεν είναι υπεράνω των νόμων. 

«Πάνω απ' όλα είναι ζήτημα ζωής των συνανθρώπων μας», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης. «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έχει γεμίσει το λεκανοπέδιο με παράνομη αφισοκόλληση για να διαφημίσει την ομιλία του. Τον καλούμε να συμμορφωθεί με τους νόμους, να αφαιρέσει άμεσα τις αφίσες του. Είναι ντροπή η νομοθετική εξουσία να παρανομεί. Είναι ντροπή πρώην πρωθυπουργός να κουρελιάζει τους νόμους και να ρισκάρει την ασφάλεια των οδηγών», συνέχισε ο περιφερειάρχης Αττικής. 

«Υπάρχουν αφίσες στην Ιερά οδό, στην Πέτρου Ράλλη, στον Κηφισό, στην Αμφιθέας, στην Καλλιθέα(Θησέως), στην παλιά παραλιακή, στην Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, στη Μεσογείων, στη Λένορμαν, στη Λεωφόρο Αθηνών», συνέχισε ο Γιώργος Πατούλης και κατέληξε αναφέροντας ότι «κανένας δεν πρέπει να είναι υπεράνω των νόμων».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
«...κανένας δεν είναι υπεράνω των νόμων...»Σωστό. Μαζί με την δίκαιη καταδίκη του σύριζα να περιμένουμε και τις αντίστοιχες για όλα τα κλαμπ και σκυλάδικα, συναυλιάδικα, φαγάδικα κλπ που κάνουν ακριβώς τα ίδια;Διαφορετικά πρόκειται απλώς για φθηνή αντιπολίτευση.
Ρε Πατούλη, δεν το ξέρεις ότι η καριέρα ξεκινάει από την αφισοκόλληση; Τι θα γίνουν όλοι αυτοί οι ευέλπιδες νέοι (και σιτεμένοι) αν δεν έχουν προϋπηρεσία προτού διοριστούν στο Ελληνικό Δημόσιο;
Που είναι οι κυρώσεις; Η πρακτική αυτή απαγορεύεται από τον Κ.Ο.κ και επιφέρει κυρώσεις.... Και αφού διαφημίζεται ομιλία συγκεκριμένου προσώπου θα πρέπει να επιβληθούν και σε αυτό.....Δεν έχει σημασία το μέγεθος της κύρωσης. Σημασία έχει το μήνυμα ότι εφαρμόζεται ο νόμος (και ενδιαφέρον -πολιτικο- θα έχει και η ενδεχόμενη αντίδραση στην επιβολή της κύρωσης)