Τσίπρας για υπουργείο Μετανάστευσης: Πήρε τελικά έξι μήνες στον Μητσοτάκη να καταλάβει το μπάχαλο

Τσίπρας για υπουργείο Μετανάστευσης: Πήρε τελικά έξι μήνες στον Μητσοτάκη να καταλάβει το μπάχαλο Facebook Twitter
4

Με μια ειρωνική ανάρτηση στα social media σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας την ίδρυση υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

«Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε τελικά μόνο έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και πόσο γκάφα ολκής ήταν η απόφασή του να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη χώρα με τις μεγαλύτερες ροές προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ευρώπη», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ιδρύει Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, το οποίο αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότης Μηταράκης.

Αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου τοποθετείται ο βουλευτής B1 Βόρειου Τομέα Αθηνών και μέχρι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Η ορκωμοσία του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και του αναπληρωτή υπουργού θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

GREXIT PLAN B ΑΛΒΑΝΙΑ

Πολιτική / Το plan b της Ευρώπης για το Grexit με την ονομασία «Κωδικός Αλβανία» - Οι συνέπειες στο εθνικό νόμισμα

«Θα υπήρχε πείνα, ούτε να αγοράσουμε πετρέλαιο για τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο δεν θα είχαμε» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μιλάει αυτόw για μπάχαλο. Ο ορισμός του τι σημαίνει μπάχαλο και του πώς γενικεύεται το μπαχαλο και παρεισφρέει σε κάθε πόρο του συστήματος και της κοινωνίας κατηγορεί τους άλλους για μπάχαλο...Και το κακό (γι'αυτόν) είναι πως το εννοεί. Το πιστεύει αυτό που λέει.Είναι τόσο εκτός πραγματικότητας που παραδίδει μόνος του τον εαυτό του προς γενικό χλευασμό.