ΣΥΡΙΖΑ για ανακοίνωση Υπ. Προστασίας: Στα όρια της αθλιότητας το θράσος του Χρυσοχοΐδη

ΣΥΡΙΖΑ για ανακοίνωση Υπ. Προστασίας: Στα όρια της αθλιότητας το θράσος του Χρυσοχοΐδη Facebook Twitter
0

Επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση για τα όσα έγιναν την Παρασκευή στα Εξάρχεια.

Όπως σημειώνει η Κουμουνδούρου, «δύο ολόκληρες μέρες μετά την ακραία καταστολή στην πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο και περισσότερες από 24 ώρες μετά από την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης εμφανίστηκε, όχι μόνο για να καλύψει αλλά και για να υπερασπιστεί τις αγριότητες των δυνάμεων της αστυνομίας».

«Τόλμησε όμως και κάτι ακόμη: Ισχυρίστηκε πως οι εικόνες διαπόμπευσης των διαδηλωτών και χρήσης ακραίας βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις είναι... οφθαλμαπάτη και συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «το θράσος του κ. Χρυσοχοΐδη αγγίζει τα όρια της αθλιότητας», συμπληρώνοντας ότι «προκειμένου να υπηρετήσει το δόγμα «Νόμος και Τάξη» του κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός Προ.Πο. είναι διατεθειμένος να ισχυριστεί ακόμα κι ότι οι γάιδαροι πετάνε».

«Τα θέματα, όμως, που αφορούν τον πυρήνα του κράτους δικαίου είναι πολύ σοβαρά. Αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να τα διαχειριστεί διασπείροντας fake news και προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών, είναι βαθιά γελασμένη» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM