Όλοι γέλασαν στη Βουλή με τον Ρασπούτιν, τα προσόντα, το αχαλίνωτο σεξ και τη θέωση

Όλοι γέλασαν στη Βουλή με τον Ρασπούτιν, τα προσόντα, το αχαλίνωτο σεξ και τη θέωση Facebook Twitter
3

Γέλιο στη Βουλή και πολλά σχόλια, προκάλεσε το επιχείρημα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τον Ρασπούτιν και το σεξ.

Κατά την ομιλία του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, στη συζήτηση για την πρόταση συγκρότησης Προανακριτικης Επιτροπής που αφορά τον ίδιο, κατηγόρησε την πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, που τον φωτογράφισε ως «Ρασπούτιν» του Μαξίμου και την χαρακτήρισε «ανιστόρητη». Ο λόγος για τον χαρακτηρισμό; Κατά τον Παπαγγελόπουλο δεν του ταιριάζει το παρατσούκλι Ρασπούτιν... Ακολουθεί η δήλωσή του που προκάλεσε γέλιο στα έδρανα της Βουλής και διάφορες ερμηνείες στα social media.

«Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν για ιδιότητες, μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες, παρεμβάσεις, που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν, αλλά σε άλλα ιστορικά πρόσωπα. Θα μπορούσαν να με αποκαλώ Μακιαβέλι» είπε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Και συμπλήρωσε: «Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για κάποια φυσικά του προσόντα και για τη θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στη θέωση. Είναι άλλη μία απόδειξη ότι εγώ δεν είπα ποτέ τον εαυτό μου Ρασπούτιν».

 

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλά, μιλάμε για ΤΟ πολιτικό επιχείρημα - απόδειξη.Άρα παρεμπιπτόντως, ο Παπαγιαννόπουλος που έλεγε "χούφτωσ 'την. χούφτωσ' την", ήταν ο πρώτος Έλληνας Ρασπούτιν.Και κάποιος άλλος γνωστός και μη εξαιρετέος Πρόεδρος Υπερδύναμης, αυτός - θυμηθείτε το βίντεο - κι αν είναι Ρασπούτιν. Έβαλε θέμα ο κ. Παπαγγελόπουλος να συζητάει η Βουλή των Ελλήνων, ώστε να εοιβεβαιώνεται και το γνωστό "να καεί, να καεί, το μπχχχχχχχ. η Βουλή". Αυτό το επίπεδο πολιτικής αντίληψης και συμπεριφοράς, θα μας έσωνε σαν χώρα.
Πάντως, για να το διανθύσουμε και λίγο και να πάμε για ύπνο -, δεν είχε ακουσθεί καμιά ατάκα στις ταινίες του ...Γκουζγκούνη "τι μου κάνεις Ρασπόυτιν μου ;".Άλλο επιχείρημα παρακαλούμε κ. Παπαγγελόπουλε.