Ο Μητσοτάκης αποχαιρέτησε τον Ζακ Σιράκ με ένα tweet στα γαλλικά

Ο Μητσοτάκης αποχαιρέτησε τον Ζακ Σιράκ με ένα tweet στα γαλλικά Facebook Twitter
0

Mε μία ανάρτηση στη γαλλική γλώσσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε τον Ζακ Σιράκ, τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας που πέθανε σήμερα σε ηλικία 86 ετών.

«Δημοκράτης και Ευρωπαίος, ο Ζακ Σιράκ αφήνει το ανεξίτηλο αποτύπωμά του στη χώρα του και στην ήπειρό μας», γράφει για τον Γάλλο πολιτικό ο κ. Μητσοτάκης. 

Και προσθέτει: «πολυμαθής και μέγας γνώστης των κλασσικών γραμμάτων, στάθηκε πάντοτε στο πλευρό της Ελλάδας και των Ελλήνων. Με συγκίνηση χαιρετίζουμε την αποδημία του».

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού στο λογαριασμό του στο Twitter που είναι στη γαλλική γλώσσα, έχει ως εξής:

"Républicain et Européen, Jacques Chirac laisse son empreinte indélébile sur son pays et sur notre continent. Homme érudit et grand connaisseur des lettres classiques, il a toujours été aux côtés de la Grèce et des Grecs. C'est avec émotion que nous saluons son départ".

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM