Πέτσας: Πιθανή η συνάντηση Τραμπ - Μητσοτάκη στα τέλη του μήνα

Πέτσας: Πιθανή η συνάντηση Τραμπ - Μητσοτάκη στα τέλη του μήνα Facebook Twitter
0

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στα τέλη του μήνα στην Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι οι λεπτομέρειες θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες διευκρινίζοντας πάντως πως αυτή την στιγμή δεν έχει συμφωνηθεί ακριβής ημερομηνία για το ραντεβού με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά την συμμετοχή του στην Γενική Συνέλευση ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να έχει επαφές με διάφοτους αρχηγούς κρατών, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε πως η Αθήνα σχεδιάζει να αναδείξει τις τουρκικές ενέργειες και ειδικά την «παρεμβατικότητα» της Άγκυρας στην Κύπρο όπου δυσκολεύει την εξεύρεση λύσης. Τόνισε πως οι διαφορές δεν λύνονται με τις μονομερείς ενέργειες που επιχειρεί η Τουρκία, προσθέτοντας πως η Αθήνα εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ώστε να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι πάντοτε είναι καλή συγκυρία για συζήτηση με την Τουρκία Τουρκίας, καθώς ο διάλογος πάντα βοηθά.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM