ΣΥΡΙΖΑ: Η πολύ σοβαρή υπόθεση της Λέρου δεν προσφέρεται για μικροπολιτική εκμετάλλευση

ΣΥΡΙΖΑ: Η πολύ σοβαρή υπόθεση της Λέρου δεν προσφέρεται για μικροπολιτική εκμετάλλευση Facebook Twitter
1

Η εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση απώλειας στρατιωτικού υλικού σε ναυτική μονάδα στη Λέρο δεν προσφέρεται για μικροπολιτική εκμετάλλευση, καθώς συνιστά δείγμα «πρωτοφανούς ανευθυνότητας» σε ένα περιστατικό εθνικής ασφάλειας, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  μέσω του του εκπροσώπου του, Αλέξη Χαρίτση, καλεί παράλληλα την κυβέρνηση να συνδράμει τις στρατιωτικές και ανακριτικές αρχές στο έργο τους για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του εν λόγω υλικού

 

Νωρίτερα, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, ζήτησε η κυβέρνηση να εξασφαλίσει αποτελεσματική και χωρίς σκοπιμότητες διερεύνηση στο θέμα της Λέρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε σήμερα ότι η αφαίρεση του βαρέως οπλισμού από την αποθήκη της Υπηρεσίας Ναυτικών Εγκαταστάσεων, φαίνεται να έγινε σε προγενέστερο χρόνο και σταδιακά, σημειώνοντας ότι η προηγούμενη καταγραφή είχε γίνει πέρυσι.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση αντιαρματικών, οπλοβομβίδων, χειροβομβίδων και δεκάδων σφαιρών από το στρατόπεδο. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η ΝΔ δια του εκπροσώπου της, δήλωσε πρόωρα - και κακώς - για την αφαίρεση του υλικού, "φαίνεται να έγινε σε προγενέστερο χρόνο και σταδιακά".Όφειλε να περιμένει το οριστικό αποτέλεσμα της υπηρεσιακής έρευνας.Γιατί βρήκε ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ να προτρέξει και αυτός, κατηγορώντας την κυβέρνηση για μικροπολιτική εκμετάλλευση, ως εάν στον ΣΥΡΙΖΑ την μέθοδο δεν την ξέρουν καθόλου.Ο χειρισμός της υπόθεση NOVARTIS ως προς τους πολιτικούς, έγινε σε άλλη χώρα..Αμοιβαίες επιπολαιότητες, δυστυχώς.