Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στη Χαλκιδική - Σύσκεψη στο δημαρχείο Μουδανιών

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στη Χαλκιδική - Σύσκεψη στο δημαρχείο Μουδανιών Facebook Twitter
2

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής από την φονική κακοκαιρία.

Αρχικά επισκέφθηκαν το δήμο Προποντίδας όπου και συναντήθηκαν με το δήμαρχο, Μανώλη Καρρά ο οποίος και ενημέρωσε για τα προβλήματα που δημιούργησε καταστροφή.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του στρατού και της αστυνομίας.

Κατά τη συνάντηση τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί και όλοι συμφώνησαν πως αυτό που προέχει είναι να αποκατασταθούν οι ζημιές στα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτρισμού, να καταγραφούν οι ζημιές και να ξεκινήσει το ταχύτερο η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στη Χαλκιδική - Σύσκεψη στο δημαρχείο Μουδανιών Facebook Twitter

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν το μέλος της ΠΣΕ Κ. Μακεδονίας του κόμματος, Κώστας Γκοντίνος, ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας, Λάζαρος Τόσκας, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουϊτσης, η βουλεύτρια Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα και οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης και Χρήστος Γιαννούλης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «το κλιμάκιο συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Μουδανιών, παρουσία των αρμοδίων φορέων της κυβέρνησης, της κεντρικής διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού συντονισμού όλων των υπηρεσιών και την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πολιτών».

Όπως σημειώθηκε από τα μέλη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, «η άμεση προτεραιότητα όλων οφείλει να είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων και η αποκατάσταση όλων των ζημιών, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί τάχιστα». Στη συνέχεια, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίστηκε σε δύο ομάδες, με την πρώτη να κατευθύνεται στη Σιθωνία για την αυτοψία των καταστροφών στα σημεία που επλήγησαν εκεί και τη δεύτερη στην περιοχή της Καλλικράτειας, η οποία επίσης δοκιμάστηκε έντονα.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δήλωσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

Πολιτική / ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δηλώσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

«Αν είχαμε επικεντρωθεί στον νότο δεν θα υπήρχε πια νότος ή βορράς και η Κύπρος θα ήταν εξ ολοκλήρου δική μας» υποστήριξε ο Ερντογάν 
NEWSROOM