Αλλάζει το σημερινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω των έκτακτων συνθηκών μετά την κακοκαιρία στη Χαλκιδική

 

Αλλαγές θα υπάρξουν στις προγραμματισμένες συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα, λόγω των έκτακτων συνθηκών στη Χαλκιδική από τη θεομηνία που άφησε πίσω της 6 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

 

Συγκεκριμένα αναβάλλεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Παιδείας, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:30. Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, με σχόλιο στο twitter, ενημέρωσε για την αναβολή της επίσκεψης «λόγω των έκτακτων περιστατικών στη Χαλκιδική».

 

Αναβάλλεται, επίσης, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που είχε προγραμματιστεί για τις 10:30 με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

 

Να σημειωθεί πως σε επιφυλακή βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την κακοκαιρία στην Χαλκιδική με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να ανακοινώνει το πρωί της Πέμπτης πως ο στρατός διατίθεται να συνδράμει μετά την φονική καταστροφή.

 

Επίσης σημειώθηκε έκτακτη σύσκεψη στο δημαρχείο Νέας Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη ο οποίος μετέβη την νύχτα στην πληγείσα περιοχή που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.