Ο Κουτσούμπας χαρακτήρισε τον Βαρουφάκη άνθρωπο του Τζορτζ Σόρος

Ο Κουτσούμπας χαρακτήρισε τον Βαρουφάκη άνθρωπο του Τζορτζ Σόρος Facebook Twitter
3

Αιχμές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη εκτόξευσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αποκαλώντας το ΜέΡΑ25 «κόμμα μας χρήσης» και τον ίδιο «άνθρωπο του Σόρος».


Προσκλητήριο προς όσους εκτιμούν την αγωνιστική δράση και συνεπή στάση του ΚΚΕ να το εμπιστευθούν στην κάλπη απευθύνει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας. «Δεν θα μετανιώσετε για την ψήφο σας στο ΚΚΕ. Είναι η μόνη που μετράει υπέρ του λαού, η μόνη που μπορεί να κόψει το γέλιο και το υφάκι σε όσους έφεραν τον λαό μας στη σημερινή κατάσταση» δηλώνει.


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο κ. Κουτσούμπας καταγγέλλει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «μόνος του ταυτίστηκε με τις δεξιές αντιλαϊκές πολιτικές» απογοητεύοντας τον προοδευτικό, αριστερό κόσμο.

Προειδοποιεί δε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών «θα είναι εδώ οι συντηρητικές πολιτικές και η επίθεση στη ζωή των πολλών», ενώ στρέφεται και κατά του «ΜέΡΑ25» χαρακτηρίζοντας το «κόμμα μιας χρήσης» και τον Γ. Βαρουφάκη «golden boy» και «άνθρωπο του Σόρος».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Θλιβερό να χρειάζονται ψέματα για να αντιπολίτευτει κάποιος τον άνθρωπο που κόστισε στην Ελλάδα δισεκατομμύρια. Που κάθε του λέξη είναι ένα ψέμα και η φαντασία του να εφευρίσκει λέξεις είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ικανότητα του να "διαβάσει" τους ενήλικες στο δωμάτιο.