Βούτσης: Μεταξύ 10 και 13 Ιουνίου θα πάει ο Τσίπρας στον Παυλόπουλο

Βούτσης: Μεταξύ 10 και 13 Ιουνίου θα πάει ο Τσίπρας στον Παυλόπουλο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Στο διάστημα μεταξύ 10 και 13 Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να ζητήσει την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Βούτσης μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, μετά τη συνάντηση αναμένεται να θυροκολληθεί το διάταγμα για την διάλυση της Βουλής, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τότε.

«Δεν μπορώ να πω αν θα λειτουργούμε και την άλλη εβδομάδα. Αλλά η Βουλή θα είναι ανοιχτή μέχρι να διαλυθεί. Είμαστε σε μια ιδιότυπη αλλά κανονική λειτουργία της Βουλής», είπε ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο κ. Βούτσης εξήγησε ότι θεωρεί απίθανο να υπάρξει συνεδρίαση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εισαχθεί μικρός αριθμός τροπολογιών.

«Δεν αποκλείω να υπάρχει μικρός αριθμός τροπολογιών. Ελπίζω και είμαι βέβαιος ότι δεν θα έρθουν πολλές και δεν θα έχουν προεκλογικό χαρακτήρα», είπε.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM