Αναβρασμός επικρατεί στο ΚΙΝΑΛ από την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου σήμερα, και την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να ορίσει τον Γιώργο Καμίνη επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε αναταραχή με μέλη της να επικοινωνούν τόσο με την Φώφη Γεννηματά, όσο και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να μάθουν περισσότερο για την υπόθεση. Παράλληλα, μια σειρά στελεχών του ΚΙΝΑΛ, που βρίσκονται στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου φέρεται να δήλωσαν πως δεν θα είναι υποψήφιοι με το κόμμα στις προσεχείς πρόωρες εθνικές εκλογές, διαμαρτυρόμενοι για την έξοδο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ από το κόμμα.  

Πέρα από την κοινοβουλευτική ομάδα, σε εγρήγορση βρίσκεται και η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής με στελέχη να ζητούν την άμεση σύγκλιση του κομματικού οργάνου ώστε να εκτιμηθεί η νέα κατάσταση και να ληφθούν, αν χρειαστεί, οι ανάλογες αποφάσεις.

 

O Μάνος Επιτροπάκης, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου, ανακοινώνοντας και τη δική του αποχώρηση από το κόμμα.

«Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook.

Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο.
Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!"