Στην προσαγωγή της δημοτικής συμβούλου Πειραιά και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Λιμάνι της Αγωνίας», Μαρίας Σταθάκη, προχώρησαν οι αστυνομικοί πριν από λίγη ώρα στον Πειραιά.

 

Η προσαγωγή της Μαρίας Σταθάκη πραγματοποιήθηκε έπειτα από κλήση προς τις αρχές από τη δικαστική αντιπρόσωπο του εκλογικού τμήματος 5120Β.

 

Η Μαρία Σταθάκη είναι δικηγόρος και υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Μπελαβίλα.

 

Ανακοίνωση σχετικά με την προσαγωγή της Μαρίας Σταθάκη, εξέδωσε και ο συνδυασμός «Πειραιάς για όλους» του Νίκου Μπελαβίλα, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο. 

 

«Με εντολή του δικαστικού αντιπροσώπου στο Εκλογικό Τμήμα 5120Β Πειραια συνελήφθη μόλις η Μαρία Σταθάκη, δημοτική σύμβουλος Πειραιά και επικεφαλής του Λιμανιού της Αγωνίας. Το πρωί προσήχθη στο ΑΤ Καμινίων ο επικεφαλής της Ανταρσία στο Λιμάνι Θανάσης Διαβολάκης. Στο μεταξύ ΧΑ και τραμπούκοι κάνουν πάρτυ στα εκλογικά τμήματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr