Εκλογές 2019: Προσαγωγή δημοτικής συμβούλου στον Πειραιά

Εκλογές 2019: Προσαγωγή δημοτικής συμβούλου στον Πειραιά Facebook Twitter
0

Στην προσαγωγή της δημοτικής συμβούλου Πειραιά και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Λιμάνι της Αγωνίας», Μαρίας Σταθάκη, προχώρησαν οι αστυνομικοί πριν από λίγη ώρα στον Πειραιά.

Η προσαγωγή της Μαρίας Σταθάκη πραγματοποιήθηκε έπειτα από κλήση προς τις αρχές από τη δικαστική αντιπρόσωπο του εκλογικού τμήματος 5120Β.

Η Μαρία Σταθάκη είναι δικηγόρος και υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Μπελαβίλα.

Ανακοίνωση σχετικά με την προσαγωγή της Μαρίας Σταθάκη, εξέδωσε και ο συνδυασμός «Πειραιάς για όλους» του Νίκου Μπελαβίλα, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο. 

«Με εντολή του δικαστικού αντιπροσώπου στο Εκλογικό Τμήμα 5120Β Πειραια συνελήφθη μόλις η Μαρία Σταθάκη, δημοτική σύμβουλος Πειραιά και επικεφαλής του Λιμανιού της Αγωνίας. Το πρωί προσήχθη στο ΑΤ Καμινίων ο επικεφαλής της Ανταρσία στο Λιμάνι Θανάσης Διαβολάκης. Στο μεταξύ ΧΑ και τραμπούκοι κάνουν πάρτυ στα εκλογικά τμήματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM