Kαμίνης σε Κούλογλου: «Εκβιάζετε τους συνταξιούχους ως μαυρογιαλούροι»

Kαμίνης σε Κούλογλου: «Εκβιάζετε τους συνταξιούχους ως μαυρογιαλούροι» Facebook Twitter
0

Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η προεκλογική αντιπαράθεση σε τηλεοπτική εκπομπή ανάμεσα στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Καμίνη. 

Ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τον κ. Κούλογλου για την τακτική της κυβέρνησης όσον αφορά τους συνταξιούχους κάνοντας λόγο για «εξαγορά» και μαυρογιαλουρισμό».

«Κάνατε τη διαπραγμάτευση με τα πουκάμισα έξω, με τον σούπερ-νάρκισσο που μας φορτώσατε για υπουργό Οικονομικών και χρεοκόπησε τη χώρα και έρχεστε τώρα και εξαγοράζετε στην ουσία τους συνταξιούχους!» είπε ο ο Γιώργος Καμίνης, στην εκπομπή του Kontra Channel. 

O υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής συνέχισε αναφερόμενος στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα προς τους συνταξιούχους ότι οι συντάξεις τους θα είναι στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ: «Μεγαλύτερη φαυλότητα δεν έχω ξανακούσει, τέτοιο μαυρογιαλουρισμό και τέτοιο παλαιοκομματισμό δεν έχω ξαναδεί». 

Ο κ. Κούλογλου δεν απάντησε στα όσα καταλόγισε στο κόμμα του ο κ. Καμίνης. 

Δείτε τις επίμαχες φράσεις στο παρακάτω βίντεο:

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM