Βαρεμένος για αποδοκιμασίες στη Μελβούρνη: «Φώναζαν φασιστικά συνθήματα»

Βαρεμένος για αποδοκιμασίες στη Μελβούρνη: «Φώναζαν φασιστικά συνθήματα» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ο Γιώργος Βαρεμένος μίλησε για τις αποδοκιμασίες εις βάρος του μετά την παρέλαση των ομογενών στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη0 στον ΘΕΜΑ 104.6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «μια δράκα ανθρώπων που προσπάθησε σε έναν ιερό χώρο να τον λερώσει ».

Ο κ. Βαρεμένος μίλησε για «φασιστικό σύνθημα» που ακούστηκε σε βάρος του «σαν αυτό που φωνάζουν οι χρυσαυγίτες για τους πολιτικούς». «Υπερασπίστηκα τον πολιτικό κόσμο εκφράζοντας τα αισθήματα ομοψυχίας των ομογενών που μου μεταφέρθηκαν» συμπλήρωσε ο κ. Βαρεμενός.

Υποστήριξε, ακόμα, ότι «δεν διέκοψα την ομιλία μου, μίλησα και την ολοκλήρωσα και έφυγα στη συνέχεια».

Απευθυνόμενος, τέλος, σε όσους διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «η διαφωνία είναι σεβαστή και μπορώ να κάνω διάλογο όπου χρειάζεται».

Σύμφωνα με όσα γράφει η ομογενειακή ιστοσελίδα neoskosmos, εκτός από τα συνθήματα προς τον κ. Βαρεμένο εκτοξεύτηκαν και δύο μπουκάλια, τα οποία δεν τον χτύπησαν. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αχ κυριε Βαρεμενε μας.Σας εχει βαρεσει τελειως.Και σε μας δεν αρεσουν αυτα.Οταν ομως τα κανατε για να βγειτε κυβερνηση ηταν καλα ε?τωρα τσουζει κ ποναει ε;οταν σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελλες....