Σκληρή ανακοίνωση από Ψαριανό και Αμυρά- Ετοιμάζονται για αποχώρησή από το Ποτάμι

Σκληρή ανακοίνωση από Ψαριανό και Αμυρά- Ετοιμάζονται για αποχώρησή από το Ποτάμι Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
5

Με μία σκληρή ανάρτηση στο Facebook οι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς προανήγγειλαν την αποχώρησή τους από Το Ποτάμι. 

Οι δύο βουλευτές αναμένεται να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών σε αντίθεση με τους Σταύρο Θεοδωράκη, Γιώργο Μαυρωτά και Σπύρο Λυκούδη που αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ της. 

Στην ανάρτηση οι δύο βουλευτές χαρακτηρίζουν μεταξύ άλλων ως «περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη» τη στάση του κόμματος απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Παράλληλα κάνουν σαφές πως η σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ τους βρίσκει εντελώς απέναντι. 

«Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με Το Ποτάμι», υπογραμμίζουν στην κατακλείδα της ανάρτησης. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση. 

«Με το πολιτικό μαγειρείο που έχει στηθεί από τα Τσιπροτεχνεία με διάφορα Ρετάλια, Επιχειρηματίες, Υπηρεσίες και Αποκόμματα, δηλώνουμε ότι αυτή η "προοδευτική" ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περίεργων και ετερόκλητων τυπων μάς βρίσκει εντελώς απέναντι.

Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπών, Σπετσών, Λειψών ή Ψαρρών. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμου, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ π α λ ι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται.

Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

Γρηγόρης Ψαριανός
Γιώργος Αμυράς»

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η τραγωδία είναι ότι βλέπεις πόσο "λίγοι" είναι οι υπόλοιποι, αυτοί που "υποτίθεται" διαφέρουν. Δεν αντέχω δηλαδή να βλέπω άλλες "αιφνιδιαστικές" προεκλογικές επισκέψεις στα νοσοκομεία συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων για να δει η Φώφη ή ο Κυριάκος (ή οποιοσδήποτε άλλος) την "τραγική κατάσταση" στα νοσοκομεία και να τον δούμε κι εμείς να κουνάει "προβληματισμένος" το κεφάλι του. Δεν αντέχω να ακούω τα ίδια blah - blah σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε τα τελευταία δέκα χρόνια, σαν να μην έχει μεσολαβήσει η πλήρης απογύμνωση των πάντων, προεξαρχούσης φυσικά της Αριστεράς. Την ίδια κακοφωνία στα τηλεοπτικά πάνελ. Και δυστυχώς, όσο αυτό συνεχίζεται και αν η γνωστή δίκη συνεχίσει να κωλυσιεργεί, έχω την ανατριχιαστική υποψία ότι στις εκλογές θα βρεθούμε προ πολύ, πολύ δυσάρεστης εκπλήξεως.
Στον τομέα της δημιουργίας εντυπώσεων ο Τσίπρας σίγουρα παίζει χωρίς αντιπάλους. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι τα αντιμετωπίζει όλα ως παιχνίδι κυριαρχίας. Σίγουρα η Κεντροαριστερά έχει πλέον αποδειχθεί ολίγιστη (δυστυχώς, δυστυχέστατα). Στην ουσία ο Τσίπρας διέλυσε την Κεντροαριστερά με το παίγνιο που έστησε γύρω από το Μακεδονικό, και όχι την ΝΔ, όπως σκόπευε. Καθότι μαθητευόμενος γκαφατζής μάγος. Δεν θα κερδίσει από αυτό πάντως.
Λίγο πολύ αναμενόμενο ... στα πλαίσια του "αγώνα" ... ένας παγίως παχυλά κρατικοδίαιτος και ένας πρώην υπάλληλος κρατικοδίαιτου που άλλως θα κινδύνευε να χάσει την έδρα του ( ίδια κατηγορία με τους άλλους που πήγαν αλλού για τον ίδιο λόγο - ο προορισμός διαφέρει!!).