Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα

Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
0

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε πως οι ΑΝΕΛ δε θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στη διαδικασία που αναμένεται τις επόμενες μέρες. 

Παράλληλα, προειδοποίησε στελέχη του κόμματος του «που θα ανταλλάξουν την κυβερνητική θέση με ναι στην ψήφο εμπιστοσύνης» πως θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ. 

Ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, κάνοντας λόγο για έντιμη συνεργασία δύο κινημάτων. Αναφέρθηκε στην ιστορία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κάνοντας λόγο για ένα κίνημα που ξεκίνησε από το Facebook, «με πολίτες από την κεντροδεξιά, το κέντρο, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και άλλους χώρους. 

Ανέφερε πως κανένα κόμμα στην ιστορία της χώρας δε δέχθηκε μεγαλύτερο πόλεμο. Αναφερόμενος στο μέλλον του κόμματος του ανέφερε πως «οι ΑΝΕΛ είναι σαν τη Λερναία Ύδρα, κάθε φορά που μας διαλύουν, διπλασιαζόμαστε».

Ο κ. Καμμένος είπε πως ανακοίνωσε στον πρωθυπουργό πως οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση, «μία κυβέρνηση την οποία πονάμε, αλλά η οποία αν παραμέναμε αυτή τη στιγμή θα δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών και την εκχώρηση του όρου Μακεδονία». 

Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε πως δεν μπορεί να ψηφιστεί με λιγότερο από 180 βουλευτές. Είπε επίσης πως ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να τεθεί συμφωνία σε δημοψήφισμα. 

Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας «τώρα ήρθε η ώρα θα παραδώσουμε την καρέκλα. Να σπάσουμε την καρέκλα», επαναλαμβάνοντας πως χιλιάδες έχουν χάσει τη ζωή τους για τη Μακεδονία και δεν μπορεί να συμφωνήσει με τον όρο "Βόρεια Μακεδονία''».

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM