Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα

Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
0

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε πως οι ΑΝΕΛ δε θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στη διαδικασία που αναμένεται τις επόμενες μέρες. 

Παράλληλα, προειδοποίησε στελέχη του κόμματος του «που θα ανταλλάξουν την κυβερνητική θέση με ναι στην ψήφο εμπιστοσύνης» πως θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ. 

Ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, κάνοντας λόγο για έντιμη συνεργασία δύο κινημάτων. Αναφέρθηκε στην ιστορία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κάνοντας λόγο για ένα κίνημα που ξεκίνησε από το Facebook, «με πολίτες από την κεντροδεξιά, το κέντρο, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και άλλους χώρους. 

Ανέφερε πως κανένα κόμμα στην ιστορία της χώρας δε δέχθηκε μεγαλύτερο πόλεμο. Αναφερόμενος στο μέλλον του κόμματος του ανέφερε πως «οι ΑΝΕΛ είναι σαν τη Λερναία Ύδρα, κάθε φορά που μας διαλύουν, διπλασιαζόμαστε».

Ο κ. Καμμένος είπε πως ανακοίνωσε στον πρωθυπουργό πως οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση, «μία κυβέρνηση την οποία πονάμε, αλλά η οποία αν παραμέναμε αυτή τη στιγμή θα δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών και την εκχώρηση του όρου Μακεδονία». 

Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε πως δεν μπορεί να ψηφιστεί με λιγότερο από 180 βουλευτές. Είπε επίσης πως ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να τεθεί συμφωνία σε δημοψήφισμα. 

Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας «τώρα ήρθε η ώρα θα παραδώσουμε την καρέκλα. Να σπάσουμε την καρέκλα», επαναλαμβάνοντας πως χιλιάδες έχουν χάσει τη ζωή τους για τη Μακεδονία και δεν μπορεί να συμφωνήσει με τον όρο "Βόρεια Μακεδονία''».

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM