Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα

Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
0

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε πως οι ΑΝΕΛ δε θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στη διαδικασία που αναμένεται τις επόμενες μέρες. 

Παράλληλα, προειδοποίησε στελέχη του κόμματος του «που θα ανταλλάξουν την κυβερνητική θέση με ναι στην ψήφο εμπιστοσύνης» πως θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ. 

Ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, κάνοντας λόγο για έντιμη συνεργασία δύο κινημάτων. Αναφέρθηκε στην ιστορία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κάνοντας λόγο για ένα κίνημα που ξεκίνησε από το Facebook, «με πολίτες από την κεντροδεξιά, το κέντρο, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και άλλους χώρους. 

Ανέφερε πως κανένα κόμμα στην ιστορία της χώρας δε δέχθηκε μεγαλύτερο πόλεμο. Αναφερόμενος στο μέλλον του κόμματος του ανέφερε πως «οι ΑΝΕΛ είναι σαν τη Λερναία Ύδρα, κάθε φορά που μας διαλύουν, διπλασιαζόμαστε».

Ο κ. Καμμένος είπε πως ανακοίνωσε στον πρωθυπουργό πως οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση, «μία κυβέρνηση την οποία πονάμε, αλλά η οποία αν παραμέναμε αυτή τη στιγμή θα δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών και την εκχώρηση του όρου Μακεδονία». 

Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε πως δεν μπορεί να ψηφιστεί με λιγότερο από 180 βουλευτές. Είπε επίσης πως ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να τεθεί συμφωνία σε δημοψήφισμα. 

Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας «τώρα ήρθε η ώρα θα παραδώσουμε την καρέκλα. Να σπάσουμε την καρέκλα», επαναλαμβάνοντας πως χιλιάδες έχουν χάσει τη ζωή τους για τη Μακεδονία και δεν μπορεί να συμφωνήσει με τον όρο "Βόρεια Μακεδονία''».

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM