Ο Καμμένος ανοίγει λογαριασμό για αγορά φρεγατών και ζητά οι πολίτες να συνεισφέρουν «από το υστέρημα τους»

Ο Καμμένος ανοίγει λογαριασμό για αγορά φρεγατών και ζητά οι πολίτες να συνεισφέρουν «από το υστέρημα τους» Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

«Η Ελλάδα προβάλει την ισχύ της μέσω του πολεμικού και του εμπορικού ναυτικού της», τόνισε ο Πάνος Καμμένος με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νικολάου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προανήγγειλε τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού, την 1η Ιανουαρίου 2019, για να αφοράσει καινούργιες φρεγάτες και μια ναυαρχίδα το Πολεμικό Ναυτικό και ζήτησε από Έλληνες εφοπλιστές και πολίτες να συνεισφέρουν από το «υστέρημα τους».

«Σε λίγο καιρό η περιοχή ευθύνης του Πολεμικού μας Ναυτικού θα μεγαλώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Συνεχίζουμε να παράγουμε ήρωες σε καιρό ειρήνης μέσα σε πολεμικές συνθήκες», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου και του Πολεμικού Ναυτικού.

«Η Ελλάδα προβάλει την ισχύ της μέσω του πολεμικού και του εμπορικού ναυτικού της, το οποίο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής της», τόνισε ο ΥΕΘΑ.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο, επίσης, για διαχρονικό δεσμό ελληνισμού και ορθοδοξίας και είπε ότι «έχουμε γη και πατρίδα με πλοία στη θάλασσα. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ενεργειακό κόμβο μέσα από τους άξονες σταθερότητας που σχηματίζει, ενισχύοντας την ανάπτυξή της».

Δείτε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου:

 
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δήλωσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

Πολιτική / ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δηλώσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

«Αν είχαμε επικεντρωθεί στον νότο δεν θα υπήρχε πια νότος ή βορράς και η Κύπρος θα ήταν εξ ολοκλήρου δική μας» υποστήριξε ο Ερντογάν 
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Παιδιά δεν γίνεται, αυτό που ζούμε είναι απλά κάποιο τέστ αντοχής. Να δουν κάποιοι επιστήμονες ποιο είναι το κατώτερο όριο στο οποίο ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει μέχρι να εκραγεί.
Ο Καμμένος "έπαθε Ερντογάν", που προέτρεπε τους πολίτες του να κάψουν τα δολάριά τους και τα smartphones τους για να βοηθήσουν την τουρκική οικονομία!! Άσε μας χρυσέ μου που μας τρολάρετε κιόλας. .