Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα μετά την αναφορά στο όνομά του στη Βουλή σχετικά με τις περικοπές συντάξεων έδωσε σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς.

 

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός μιλώντας από το βήμα της Βουλής για τη μείωση στις συντάξεις, η οποία τελικά δεν θα εφαρμοστεί, έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στον παρουσιαστή Γιώργο Αυτιά.

 

«Ψάχνω να βρω πού πήγαν οι τίτλοι που κατατρομοκρατούσαν τους συνταξιούχους. Και να οι πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων και να οι εκπομπές. Θα πρέπει αυτός ο φίλος μου ο κύριος Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει ο κάθε ένας συνταξιούχος... Τώρα τσιμουδιά. Τώρα κανείς δεν βγάζει υπολογισμούς για να δείξει τι σώζεται από το εισόδημα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας. 

 

Η απάντηση του δημοσιογράφου στον πρωθυπουργό ήρθε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα» και τη συχνότητα του Σκάι.

 

«Εσείς ψηφίζατε, εμείς τα μεταδίδαμε. Άλλοι ψηφίζουν και άλλοι κόβουν, που... δεν κόβουν στο τέλος. Την προηγούμενη Κυριακή, μια εβδομάδα ακριβώς, πριν ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός στη Βουλή, δείχναμε τους κερδισμένους. Άρα όχι τσιμουδιά. Εσείς ψηφίζατε, κι εμείς δείχναμε τις μειώσεις. Στις 31/12/2017 έπρεπε να δώσετε τα στοιχεία του επανυπολογισμού. Το έλεγε ο Νόμος. Δεν τα δώσατε. Τα δώσαμε εμείς. Μεγάλες ευχαριστίες που η δικιά σας φωνή έφτασε στη Βουλή. Χαίρομαι που μαζί με την κοινωνία φωνάξαμε και πήρατε πίσω αυτές τις μειώσεις», σχολίασε ο Γιώργος Αυτιάς, ανατρέχοντας στους πίνακες που η εκπομπή είχε προβάλει στις 17 Νοεμβρίου.

 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr