Έντονη πολιτική διαμάχη έχει ξεσπάσει, τις τελευταίες ώρες, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή από μία φωτογραφία του υπουργού Εθνικής Άμυνας μπροστά από στρατιωτικό ελικόπτερο. 

 

«Ο Καμμένος φωτογραφίζεται με ελικόπτερα του στρατού, σαν να είναι δικά του» λέει η Νέα Δημοκρατία για την επίμαχη φωτογραφία, που δείχνει τον Πάνο Καμμένο στη βραχονησίδα Σύρνα, με φόντο ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «Χιούι».

 

«Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Η επίμαχη αυτο-φωτογραφία
Η επίμαχη αυτο-φωτογραφία

 

«Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της», κατέληξε η ανακοίνωση της ΝΔ.

 

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε στη ΝΔ μέσω Twitter: «Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ».

 

 

Στο ίδιο «μήκος κύματος» ήταν και η επίσημη ανακοίνωση των ΑΝΕΛ: «Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου "Χιούι". Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας».

 

«Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο και ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες», απαντά η Πειραιώς.