Το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξαναρχίσει αν δεν κατατεθεί ένα πλαίσιο ασφαλείας από τους ποδοσφαιρικούς φορείς, τόνισε εκ νέου σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

 

Το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να εγγυάται την ασφάλεια των αγώνων της Α΄ Εθνικής, αλλά και τη γενική εξυγίανση στο χώρο, τόνισε ο ίδιος που, απαντώντας στο ενδεχόμενο ενός ποδοσφαιρικού Grexit, είπε ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να λάβει «όσες δύσκολες και σκληρές αποφάσεις χρειάζονται».

 

Αναφορικά με τις κατηγορίες της Νέας Δημοκρατίας για προνομιακή μεταχείριση του Ιβάν Σαββίδη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε πως η ελληνική ιθαγένεια δόθηκε στον επιχειρηματία επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά, με τη χρήση μίας «εξαιρετικής διάταξης νόμου» που τον αναγνώριζε ως εθνικό ευεργέτη.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως ο πρώην πρωθυπουργός πρότεινε «με προσωπική του παρέμβαση» στον Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει στη ΣΕΚΑΠ, ώστε να μην καταλήξει η συγκεκριμένη καπνοβιομηχανία σε χέρια Τούρκων επενδυτών.

 

«Σήμερα, ξαφνικά, η ΝΔ θεωρεί ότι αυτό αποτελεί προνομιακή μεταχείριση» είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και κατηγόρησε τη ΝΔ πως, όλα αυτά τα χρόνια, έχει εκθρέψει προνομιακές σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα. 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr