Για μεθοδευμένη επίθεση έκανε λόγο την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στους βανδαλισμούς καταστημάτων στην οδό Ερμού, μετά την συγκέντρωση για την Ηριάννα.

 

«Τον τελευταίο καιρό ζούμε μια συστηματική και μελετημένη επίθεση απέναντι στην οικονομική ζωή της πόλης και ειδικότερα του κέντρου. Υπάρχουν κάποιοι που μεθοδευμένα επιτίθενται στην οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής γιατί ξέρουν ότι όσο ανεβαίνει το κέντρο, αυτό αντανακλά σε ολόκληρη την πόλη και αυτό θέλουν να το σταματήσουν», ανέφερε ο κ. Καμίνης από την Ερμού όπου βρέθηκε για να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών.

 

«Είτε μιλάμε για τους τραμπούκους που έρχονται τις Κυριακές και εμποδίζουν τους καταστηματάρχες ν' ανοίξουν, είτε μιλάμε για τους άλλους με τις βαριοπούλες, μιλάμε για δύο διαφορετικές εκδοχές του ιδίου φαινομένου που εντάσσονται, όμως, στην ίδια στρατηγική», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

 

«Κάποιοι θέλουν να πλήξουν την εμπορική κίνηση, γιατί αν αυτό το πετύχουν θα γονατίσουν το κέντρο της πόλης» σημείωσε ο δήμαρχος Αθηνών.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr