Μιχελάκης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για τον Ιφικράτη Αμυρά

Μιχελάκης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για τον Ιφικράτη Αμυρά Facebook Twitter
0

Δημόσια καταγγελία «για στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί ομάδες πολιτών σε αντάρτικό πόλεων», έκανε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης.

Σύμφωνα με τον Γ. Μιχελάκη, ο Ιφικράτης Αμυράς,ο οποίος, όπως λέει, διατηρεί «προνομιακή σχέση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα», «καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σημειώνει επίσης πως ο Ι. Αμυράς είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας, «όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύτηκε στις 21/4 στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», και σε όλα τα ΜΜΕ)», αλλά όπως υποστηρίζει «μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ».


Καυστική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως. Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM