Στην Γιούτα χιλιάδες ζωντανά ψάρια πέφτουν στις λίμνες από κινούμενα αεροπλάνα

Στην Γιούτα χιλιάδες ζωντανά ψάρια πέφτουν στις λίμνες από κινούμενα αεροπλάνα Facebook Twitter
0

Οι αρχές προστασίας της Άγριας Πανίδας στην Γιούτα ξαναγεμίζουν τις ορεινές λίμνες με ψάρια, από αέρος. 

Για την αναζωογόνηση των οικοσυστημάτων περίπου 200 απρόσιτων λίμνων, η μεταφορά και η ρίψη των ψαριών γίνεται με αεροπλάνα.

Τα μικρά ψάρια μήκους 2,5 έως 7 εκατοστών, πέφτουν από μικρά αεροπλάνα με δεξαμενές νερού και το ποσοστό επιβίωσής τους είναι ιδιαίτερα υψηλό. 

Έως και 35.000 ψάρια μπορούν να μεταφερθούν και να ριφθούν σε μία και μόνη πτήση, στις μακρινές λίμνες που δεν προσεγγίζονται με κανέναν άλλο μέσο. 

Περιβάλλον
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανέβηκε η στάθμη του Μόρνου - Εξαφανίστηκαν τα σπίτια του «βυθισμένου» χωριού Κάλλιο

Περιβάλλον / Συνεχίζει να ανεβαίνει η στάθμη του Μόρνου - Εξαφανίστηκαν τα σπίτια του «βυθισμένου» χωριού Κάλλιο

Οι εικόνες των σπιτιών που χάνονται κάτω από την επιφάνεια του νερού αποτελούν για πολλούς ένα συμβολικό σημάδι ότι η λίμνη ανακτά τα απαιτούμενα επίπεδα
THE LIFO TEAM