Νικόλ Ποτουράλσκι: Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ είναι «ήδη παντρεμένη» με 68χρονο επιχειρηματία

Νικόλ Ποτουράλσκι: Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ είναι «ήδη παντρεμένη» με 68χρονο επιχειρηματία Facebook Twitter
0

Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ φέρεται να είναι παντρεμένη, αλλά σε «ανοιχτή σχέση» με τον 68χρονο σύζυγό της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το Vulture επικαλούμενο το Page Six, η 27χρονη Νικόλ Ποτουράλσκι είναι παντρεμένη με τον γνωστό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη εστιατορίων, Roland Mary εδώ και περίπου οκτώ χρόνια, ενώ το ζευγάρι έχει και ένα γιο, τον Εμίλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Πιτ γνώρισε την Ποτουράλσκι σε ένα από τα εστιατόρια του συζύγου της στο Βερολίνο τον Αύγουστο τού 2019, όταν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρισκόταν στη Γερμανία σε περιοδεία για τη νέα του ταινία, το Κάποτε στο Χόλιγουντ (Once Upon a Time in Hollywood). Το ζευγάρι εθεάθη τρεις μήνες μετά σε κοινή έξοδο σε μία από τις συναυλίες του Κάνιε Γουέστ στο Λος Άντζελες.

Νικόλ Ποτουράλσκι: Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ είναι «ήδη παντρεμένη» με 68χρονο επιχειρηματία Facebook Twitter

Όταν η Daily Mail επιχείρησε να επιβεβαιώσει τις φήμες περί δεσμού τηλεφωνώντας στον Mary, εκείνος απάντησε «κανένα σχόλιο» κι έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο Μπραντ Πιτ, που νωρίτερα φέτος διέψευσε τις φήμες πως βγαίνει με την ηθοποιό Άλια Σόουκατ, πιστεύεται πως διαμένει αυτή την περίοδο στο Château Miraval, στη νότια Γαλλία, που είχε αγοράσει έναντι 67 εκατ. δολαρίων το 2011 από κοινού με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

Για την νέα του σχέση έχουν γίνει ελάχιστα γνωστά, καθώς η Νικόλ διατηρεί χαμηλό προφίλ αν και μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες από την ζωή της με τους 154.000 followers που έχει στα social media.

View this post on Instagram

Some more outtakes from @triangl campaign 2020 with @carlydame on film in formentera so thankful

A post shared by Nico (@nico.potur) on


Η 27χρονη Γερμανίδα έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων σε εξώφυλλα των περιοδικών ELLE, Cosmopolitan και Marie Claire ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με τα πρακτορεία μοντέλων Next Management στο Λος Άντζελες και A Management στη Γερμανία.

Λόγω της δεκαετούς παρουσίας της στα catwalk, μιλά συνολικά πέντε ξένες γλώσσες, και έχει εμφανιστεί σε επιδείξεις μόδας σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και Μιλάνο.

Με πληροφορίες από Vulture

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Μέδουσα μέχρι το κλιματικό άγχος: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Πολιτισμός / Από τη Μέδουσα μέχρι τη κλιματική αλλαγή: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Με αφορμή την έκθεση “Metamorphoses” στο Rijksmuseum, οι Μεταμορφώσεις του Οβίδιου επιστρέφουν στο προσκήνιο ως ένα έργο που μιλά ξανά με εκπληκτική ακρίβεια για τη βία, την ταυτότητα, την εξουσία και τον φόβο μιας εποχής διαρκούς αλλαγής.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Πολιτισμός / Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Με τη μεγάλη έκθεση “Raphael: Sublime Poetry”, το Met δεν παρουσιάζει απλώς μια φιλόδοξη έκθεση για τον Ραφαήλ, αλλά προσπαθεί να τον φέρει ξανά κοντά σε ένα κοινό που σήμερα συγκινείται πιο εύκολα από το ατελές παρά από το άψογο.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Ο Ryan Gosling ενώνεται με τους Daniels, το οσκαρικό δίδυμο πίσω από το Everything Everywhere All at Once, για τη νέα τους ταινία στη Universal, που παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες.
THE LIFO TEAM
Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Picasso στη Μαδρίτη

Πολιτισμός / Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Πικάσο στη Μαδρίτη

Το Reina Sofia φέρνει για πρώτη φορά εκτός Νότιας Αφρικής το African Guernica του Dumile Feni και το τοποθετεί απέναντι από το Guernica του Πικάσο, σε μια έκθεση που ξανανοίγει τη συζήτηση για τη βία, τη μνήμη και το ποια έργα γράφουν τελικά την ιστορία της τέχνης.
THE LIFO TEAM
15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Πολιτισμός / 15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Από δυνατά techno sets και ζωντανές μουσικές εμπειρίες μέχρι θέατρο, εκθέσεις και φεστιβάλ, η Αθήνα αυτή την εβδομάδα προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που καλύπτει κάθε διάθεση και γούστο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Picasso βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Πολιτισμός / Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Πικάσο βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Το The Painter and His Model του Picasso, αγορασμένο από το Ιράν το 1977, βρίσκεται σήμερα στην Τεχεράνη, κουβαλώντας πάνω του την ιστορία του πετρελαίου, της επανάστασης και της εύθραυστης ζωής της τέχνης σε καιρό πολέμου.
THE LIFO TEAM
Παναγία μου ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet είδε στον baby Jesus του έναν μικρό σταρ του feed

Πολιτισμός / Παναγιά μου, ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet κόλλησε με τον μικρό Χριστό του

Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral όταν οι χρήστες του Instagram άρχισαν να σχολιάζουν τον ασυνήθιστα στιλιζαρισμένο baby Jesus του πίνακα με όρους καθαρά σημερινού internet.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Chloë Sevigny, η Pamela Anderson, η Bella Hadid και η Gwyneth Paltrow στο νέο βιβλίο της Brianna Capozzi

Πολιτισμός / Η Κλοέ Σεβινί, η Σελένα Γκομέζ και η Γκουίνεθ Πάλτρου σε ένα νέο photobook

Το Womanizer, το νέο λεύκωμα της Brianna Capozzi, συγκεντρώνει γνωστές γυναικείες παρουσίες σε εικόνες γεμάτες ερωτισμό, χιούμορ και αυτονομία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη Rizzoli με πρόλογο της Chloë Sevigny.
THE LIFO TEAM
Μήπως τελικά διαβάζαμε λάθος το «σβήσιμο» της Χατσεψούτ;

Πολιτισμός / Μήπως τελικά διαβάζαμε λάθος την εξαφάνιση της Χατσεψούτ από την ιστορία;

Μελέτη που επανέρχεται στο προσκήνιο αμφισβητεί την παλιά εκδοχή ότι τα αγάλματα της Χατσεψούτ καταστράφηκαν από εκδίκηση και συνδέει μεγάλο μέρος της φθοράς τους με τελετουργικό σπάσιμο και μεταγενέστερη επαναχρησιμοποίηση.
THE LIFO TEAM