Οργή για αστείο της Έλεν Ντε Τζενέρις - Το βίντεο «κατέβηκε» από το YouTube

Οργή για αστείο της Έλεν Ντε Τζενέρις - Το βίντεο «κατέβηκε» από το YouTube Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Μπαράζ αντιδράσεων προκάλεσε αστείο της Έλεν Ντε Τζενέρις, που παρομοίαζε με «φυλακή» την καραντίνα στο σπίτι της λόγω κορωνοϊού.  

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που όπως πολλοί συνάδελφοί της, παρουσιάζει την εκπομπή της μέσα από το σπίτι της, έκανε το επίμαχο σχόλιο τη Δευτέρα. «Ένα πράγμα που έμαθα στην καραντίνα, είναι πως είναι σαν να είμαι στη φυλακή», είπε προσθέτοντας πως αυτό οφείλεται «κυρίως στο ότι φοράω τα ίδια ρούχα για δέκα ημέρες και όλοι εδώ είναι γκέι». Το βίντεο, από την Τετάρτη, δεν είναι διαθέσιμο στο YouTube. 

«Νιώθω άσχημα για τα παιδιά στο σπίτι, τους φοιτητές, όλους τους γονείς», συνέχισε η Ντε Τζενέρις. «Νιώθω άσχημα για πολλούς ανθρώπους. Αλλά νομίζω πως πολλοί άνθρωποι εκεί έξω χρειάζονται ενθάρρυνση και αυτό θα κάνω», πρόσθεσε. Ωστόσο κάποιοι βρήκαν το αστείο προσβλητικό καθώς έγινε μία περίοδο που πληθαίνουν τα κρούσματα κορωνοϊού στις φυλακές των ΗΠΑ.

Χρήστες της πλατφόρμας στηλίτευσαν πως η Ντε Τζενέρις μένει «σε ένα μέγαρο αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων» το οποίο δεν συγκρίνεται με φυλακή. «Πέρα του ότι οι φυλακισμένοι δεν μπορούν να κρατήσουν τις ενδεδειγμένες αποστάσεις, δεν έχουν αρκετό νερό ή χαρτί υγείας ενώ πεθαίνουν από Covid-19, πέρα από αυτά, Έλεν, η εμπειρία σου στην καραντίνα είναι ακριβώς όπως το να είσαι σε φυλακή», έγραψε κάποιος άλλος χρήστης. 

 

Οι εκπομπές της Ντε Τζένερις πραγματοποιούνται από το σπίτι της με τη σύζυγο της, Πόρσια ντε Ρόσι, να χειρίζεται την κάμερα και να σκηνοθετεί με τη «βοήθεια» του σκύλου τους, Augie, σύμφωνα με την παρουσιάστρια.

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM