Η Κατερίνα Βρανά μάς κάνει να γελάμε ακόμα και υπό συνθήκες καραντίνας

Η Κατερίνα Βρανά μάς κάνει να γελάμε ακόμα και υπό συνθήκες καραντίνας Facebook Twitter
0

Η Κατερίνα Βρανά ανέβασε πριν από λίγες ώρες ένα βιντεάκι στον λογαριασμό της στο Instagram κάνοντας μας να χαμογελάσουμε και να ξεχάσουμε στιγμιαία τις δύσκολες ώρες που περνάμε στην καραντίνα.


Η αγαπητή σε όλο τον κόσμο κωμικός εμφανίζεται χωρίς ρούχα, φορώντας μόνο διάφορα εντυπωσιακά σκουλαρίκια, δίνοντας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μια ευχάριστη νότα με χιούμορ μέσα στην κατάσταση θλίψης, άγχους και κοινωνικής απομόνωσης μέσα στην οποία βρισκόμαστε.


«To πιο σημαντικό πράγμα όταν μένεις σπίτι σε μια καραντίνα είναι να διατηρείς υψηλό επίπεδο... στα σκουλαρίκια. Και ναι, είμαι γυμνή και την κάμερα την κρατάει ο μπαμπάς σου» λέει η Κατερίνα Βρανά χαμογελώντας στην κάμερα και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το χιούμορ είναι ένα εκπληκτικό όπλο ζωής.

Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση η Κατερίνα Βρανά σημειώνει: «Η Ελλάδα μόλις μπήκε σε lockdown! Όλοι μέσα! Όλοι καραντίνα! Μην βγαίνετε χωρίς λόγο. Η σύνεση είναι απαραίτητη. ΚΑΙ Η ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ! Αν πρέπει να μείνεις μέσα, μείνε μέσα με στυλ!».

View this post on Instagram

Η Ελλάδα μόλις μπήκε σε lockdown! Όλοι μέσα! Όλοι καραντίνα! Μην βγαίνετε χωρίς λόγο. Η σύνεση είναι απαραίτητη. ΚΑΙ Η ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ! Αν πρέπει να μείνεις μέσα, μείνε μέσα με στυλ! (Μοντάζ έκανε η θεά η @xrysa_katsarini ) #Μένουμε_σπίτι #Κάτσε_σπίτι #Μην_είσαι_μαλάκας #Υγεία_πάνω_απ’_ όλα #Και_γκλαμουριά #υγεία_και_γκλαμουριά_πάνω_απ’_όλα #Kαι_γέλιο #Υγεία_γκλαμουριά_και_γέλιο #Καραντίνα #φάσιο_άϊκο #Σκουλαρίκια #SoBrave #StayingAlive #StayingGlamorous #INearlyDiedYouKnow #Don’tWantToDoThatAgainInAHurry #KaterinaVrana #StayHome #StaySafe #StayHealthy #StayFabulous #Earrings #GlamorousEarrings #YesIAmNaked #Coronavirus #Quarantine #QuarantineChic

A post shared by Katerina Vrana (@katerinavrana) on

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM