Η Lady Gaga ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Paper

Η Lady Gaga ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Paper Facebook Twitter
0

Με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου έκτου studio άλμπουμ της, η Lady Gaga πόζαρε γυμνή στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Paper.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία της γυμνή φωτογράφιση και, μετά από την οσκαρική πορεία και τη στροφή της στο Χόλιγουντ, η Gaga επιστρέφει στις ρίζες της ποπ κουλτούρας και της υπερβολής, με ένα εντυπωσιακό φουτουριστικό και λίγο δυστοπικό κόνσεπτ.

Το νεοϋορκέζικο περιοδικό μόδας, ποπ κουλτούρας και τέχνης είναι γνωστό για τα εμβληματικά του εξώφυλλα, περίοπτη θέση μεταξύ των οποίων καταλαμβάνει εκείνο της Κιμ Καρντάσιαν, που υπήρξε ένα από τα πρώτα viral φαινόμενα του διαδικτύου, όπου μάλιστα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ο προσφιλής πλέον όρος «break the internet».

Έχοντας κυκλοφορήσει νέο single πριν από λίγες μέρες, το «Stupid Love», ένα pop anthem που ήδη ακούγεται παντού και βρίσκεται στο top5 του αμερικανικού Billboard Hot100 chart, και λίγο καιρό πριν από την κυκλοφορία της νέας της ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Chromatica» (που, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, πρόκειται να είναι διαθέσιμη σε όλα τα ψηφιακά, τουλάχιστον, μουσικά καταστήματα στις 10 Απριλίου), η Lady Gaga συμμετέχει σε ένα καταπληκτικό concept για το Paper magazine, όπου ποζάρει ως γυμνό ανδροειδές, με το σώμα της να είναι συνδεδεμένο σε καλώδια.

Η Lady Gaga ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Paper Facebook Twitter

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, έγινε τρισδιάστατο σκανάρισμα σε όλο το σώμα της pop star με τη χρήση ειδικής κάμερας και στη συνέχεια ο Βέλγος καλλιτέχνης Frederik Heyman χρησιμοποίησε ένα avatar για να ανακατασκευάσει την εικόνα της σε «διαφορετικά ψηφιακά περιβάλλοντα». 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση όλου του κόνσεπτ ανέλαβε ο Ιταλο-ιάπωνας fashion editor, παλιός συνεργάτης της Gaga και καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού brand Diesel, Nicola Formichetti.

«Είχα υπάρξει εμμονική με το τι θα φέρει το μέλλον για πολύ καιρό, αναρωτιόμουν συνεχώς τι θα ακολουθούσε. Και μετά γύρισα πίσω και κοίταξα τη ζωή μου. Ξεφόρτωσα όλα όσα έμαθα και όσα με βοήθησαν, όσα με πλήγωσαν και με δίδαξαν τόσα πολλά. Τώρα το παρελθόν τροφοδοτεί τη δουλειά μου. Ήμουν σαν μπλοκαρισμένη πριν, είχα τόσο μεγάλη εμμονή με το τι έπεται, με το να προχωρήσω, που δεν συνειδητοποιούσα ότι ήμουν ήδη στο μέλλον. Κι εδώ που είμαστε τώρα, εδώ που στεκόμαστε, το παρόν έχει δύναμη» δήλωσε στη συνοδευτική συνέντευξη στο Paper. 

View this post on Instagram

I mean just LOOK at the material. The detail. Us monsters are EATING right now. #ladygaga

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

Στην ίδια συνέντευξη, η Gaga αναφέρεται και σε μια συνεργασία με μια συνάδελφό της, γυναίκα pop star, που «έχει ζήσει μια τεράστια τραυματική εμπειρία, όσο βρίσκεται στη δημοσιότητα», με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν για επερχόμενο ντουέτο με την Ariana Grande.

«Κάθισα μαζί της και μιλήσαμε για τις ζωές μας. Δυο γυναίκες συζήτησαν για το πώς να συνεχίζουν και να είναι ευγνώμονες γι' αυτό που κάνουν».

Μόλις χθες, μάλιστα, η Lady Gaga ενημέρωσε τους φαν της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι βρίσκεται σε οικειοθελή  καραντίνα για τον κορωνοϊό.

«Μακάρι να μπορούσα να δω τους γονείς και τους παππούδες μου αυτήν τη στιγμή, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλές να μην το κάνω, ώστε να μην αρρωστήσουν σε περίπτωση που έχω τον ιό. Κάνω παρέα με τους σκύλους μου στο σπίτι. Σας αγαπώ, θα το ξεπεράσουμε. Πιστέψτε με, μίλησα με τη Θεό – μου είπε πως θα γίνουμε καλά» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της στο Instagram.

Η Lady Gaga ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Paper Facebook Twitter
Η Lady Gaga ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Paper Facebook Twitter
Η Lady Gaga ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Paper Facebook Twitter
 

 

Credits 

Photography & imagery: Frederik Heyman

Creative direction: Nicola Formichetti

Stylist: Sandra Amador & Tom Erebout

Hair: Frederic Aspiras

Makeup: Sarah Tanno

Nails: Miho Okawara

CG & 3D post production: Mathematic

Scanning studio: Human Engine

Line producer for Frederik Heyman: Roxane Lemaire

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM