Ξεκινά ο μαραθώνιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες - Φρούριο η ΓΓΕΕ

Ξεκινά ο μαραθώνιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες - Φρούριο η ΓΓΕΕ Facebook Twitter
2

Με οκτώ υποψηφιότητες ξεκινά στις 9 το πρωί η δημοπρασία για τη διεκδίκηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών μετά την απόρριψη από την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού της υποψηφιότητας της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ Α.Ε. (E RADIO-TV), από ενστάσεις που κατατέθηκαν επί της εγκυρότητας της εγγυητικής επιστολής που προσκόμισε, η οποία ήταν διάρκειας 36 ημέρων και όχι 365, όπως έπρεπε, ενώ επιπλέον ήταν μεταβιβάσιμη.

Η επιτροπή έκανε δεκτή αντιθέτως την εγγυητική επιστολή της ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.), για την οποία επίσης είχαν υποβληθεί ενστάσεις για εκπρόθεσμη κατάθεσή της.

Στο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν οι εξής 8 υποψήφιοι:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ):

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED

ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP)

ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.).

Οι πρώτοι υποψήφιοι των καναλιών έφτασαν στο χώρο στις 8 το πρωί στη ΓΓΕΕ στην οποία υπάρχει πληθώρα αστυνομικών και κλούβες των ΜΑΤ ενώ οι δημοσιογράφοι έχουν παραταχθεί σε απόσταση από την είσοδο. Η μαραθώνια δημοπρασία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και απαγορεύεται η είσοδος δημοσιογράφων.

 

 

Στο κτίριο έχουν ήδη εισέλθει ο εκπρόσωπος του STAR Κάρολος Αλκαλάι, ο γιος του κ. Καλογρίτσα Βλαδίμηρος. ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης για την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Φουρλεμάδης από τον ALPHA και ο Κώστας Κιμπουρόπουλος για λογαριασμό του ΣΚΑΙ. Οι επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποί τους έφτασαν στο κτίριο με αρκετές βαλίτσες και σλίπινγκ μπαγκ μια και η διαδικασία μπορεί να κρατήσει έως και τρεις μέρες. Οι προσελεύσεις ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 8:30 και κανονικά στις 9 ξεκινά η διαδικασία.

 


 

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM