Ξανά στο εξώφυλλο του New Yorker ο Ντόναλντ Τραμπ, εν όψει Halloween

Ξανά στο εξώφυλλο του New Yorker ο Ντόναλντ Τραμπ, εν όψει Halloween Facebook Twitter
0

Ως το πιο τρομακτικό τέρας του Halloween απεικονίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ στο εξώφυλλό του περιοδικού «The New Yorker».

Είναι η δεύτερη συνεχής χρόνια, που το περιοδικό επιλέγει να απεικονίσει τον Αμερικανό Πρόεδρο στο εξώφυλλό του. Πέρυσι, και ενώ η ταινία «Το Αυτό» ήταν στην ακμή των προβολών της, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε παρουσιαστεί ως απειλητικός κλόουν. 

Για το φετινό τεύχος του Halloween, το περιοδικό διάλεξε το έργο του ζωγράφου Mark Ulriksen. O καλλιτέχνης έχει ως έδρα το Σαν Φρανσίσκο και συνεργάζεται με το The New Yorker για πάνω από είκοσι χρόνια. 

Στο έγχρωμο έργο του Ulriksen απεικονίζεται μια ομάδα παιδιών, που έχουν μεταμφιεστεί για την στοιχειωμένη γιορτή, να αποφεύγει ένα παιδί ντυμένο «Ντόναλντ Τραμπ». 

Μερικές ακόμα επιπλέον λεπτομέρειες συμβάλλουν στην ιλαρότητα του εξωφύλλου. Υπάρχει η μάσκα του «Scream» στο κέντρο, ένας διάβολος που τρέχει μακριά, και μια κολοκύθα που κάνει μορφασμούς. 

Ακόμα και μια μαύρη γάτα φαίνεται να ανατριχιάζει στην θέα του «Τραμπ».

Το νέο τεύχος του The New Yorker θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM