Με κοινή συνέντευξη τύπου το CNN.com και το VICE αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες γύρω από τη νέα τους συνεργασία. Ο ιδρυτής του Vice, Shane Smith δήλωσε πως κατανοεί την έκπληξη που προκαλεί αυτή η συνεργασία αλλά καθώς η λεγόμενη “Βίβλος των Hipster” αναπτύσσεται και καλύπτει ειδησεογραφικά θέματα σε όλο τον κόσμο, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από την αξιοπιστία του CNN.

”Η χαρά μας δεν θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Εκτός και αν συνεργαζόμασταν με τον Jimi  Hendrix.” Οι όροι της συμφωνίας προβλέπουν μεταξύ άλλων την εμφάνιση ενός νέου επεισοδίου από το VBS.TV στο www.cnn.com/vbs από σήμερα και κάθε Τετάρτη.

Ξεκινώντας το 2007 και υπό την επίβλεψη του Spike Jonze σε ρόλο καλλιτεχνικού διευθυντή  το VBS έχει αναδειχθεί σε πρωτοπόρο της βιομηχανίας όσον αφορά στη δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου υψηλής ποιότητας και στη παροχή online ειδήσεων. Το κανάλι διαθέτει πάνω από  40 προγράμματα που καλύπτουν τα πάντα, από επικαιρότητα μέχρι σπόρ και μουσική. Οι ανταποκριτές και οι παραγωγοί του VBS έχουν οργώσει την υφήλιο ταξιδεύοντας σε περιοχές όπως η Βαγδάτη και η Τεχεράνη, ψάχνοντας για τις πιο συγκλονιστικές ειδήσεις. Το δίκτυο κέρδισε αναγνώριση όταν ανταποκριτές του έκαναν γυρίσματα λαθραία στη Β.Κορέα, μια από τις πιο σκληρές δικτατορίες.

Το VICE/VBS διαθέτει πάνω από 30 διεθνή γραφεία και δημιουργεί πάνω από 20 εκπομπές για το MTV, το Sky Network κ.α. σε Αμερική και Ευρώπη. Με πάνω από 4 εκατ.  θεατές  το μήνα και πάνω από 2500 συνεργάτες και 450 εργαζομένους παγκοσμίως, το VBS είναι ένα από τα πιο γοργά αναπτυσσόμενα media στον κόσμο. To Vice που ξεκίνησε το 1994 σαν ένα μικρό φανζίν στο Μόντρεαλ του Καναδά αναπτύχθηκε σε ένα παγκόσμιο μεγαθήριο των media περιλαμβάνοντας το Vice Magazine, το VBS.TV, τη Vice Records και τη Vice Films και συνεχίζει να αναπτύσσεται.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr