Τσάρλι Σιν: Εξωδικαστικός συμβιβασμός με πρώην σύντροφό του για «έκθεση στον HIV»

Τσάρλι Σιν: Εξωδικαστικός συμβιβασμός με πρώην σύντροφό του για «έκθεση στον HIV» Facebook Twitter
0

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ήρθε ο Τσάρλι Σιν με πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατηγόρησε ότι την εξέθεσε εν γνώση του στον HIV, σύμφωνα με το TMZ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός κατέβαλε 120.000 δολάρια.

Η ενάγουσα, γνωστή μόνο ως Jane Doe, στα νομικά έγγραφα που είχε καταθέσει στα δικαστήρια τον Ιούνιο του 2017 είχε ισχυριστεί πως γνώρισε τον Σιν τον Σεπτέμβριο του 2015 και άρχισαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις λίγο αργότερα.

Φέρεται ότι αρχικά χρησιμοποιούσαν προφυλάξεις, αλλά στη συνέχεια, όπως είπε η ενάγουσα, σταμάτησαν και είχαν ελεύθερες επαφές, καθώς ο ηθοποιός τη διαβεβαίωσε ότι δεν έπασχε από κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.

Ωστόσο στη συνέχεια της είπε πως ήταν θετικός στον ιό HIV - κάτι που ο ίδιος γνώριζε από το 2011- και φέρεται να της έδωσε χάπια για να την προστατεύσει από τον ιό.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι η πρώτη που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός καθώς το 2016 αποκαλύφθηκε ότι ο Σιν είχε εκθέσει εν γνώσει του τουλάχιστον 25 σεξουαλικούς συντρόφους του στον ιό, αφού δεν τους ενημέρωσε ότι ήταν φορέας του ιού.

Τότε είχε ισχυριστεί πως δεν είχε σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία κατά τη διάρκεια των εν λόγω συναντήσεων.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM